≫ 

U najtežim trenucima je uz nju: Nikolas se vratio u Miličin život, ovako joj pružio podršku nakon smrti bake

Nikolas je komentarom pokazao da je još uvek deo Milicinog života i da je njihov odnos i nakon raskida ostao prijateljski.

  • 1
Nikolas Saveljić i Milica Pavlović Foto: Instagram/saveljaaa, Marko Jovanović

Pevačica Milica Pavlović prolazi kroz teške dane nakon što joj je preminula baba Rada, koja ju je odgajila. U tuzi i bolu podršku joj pružaju prijatelji, ali i bivši dečko vaterpolista Nikolas Saveljić.

Kako je Pavlovićeva u više navrata isticala, baka i deka su joj bili najveći oslonac u životu, a nakon što ju je pre dve godine napustio deda Vladimir, ostala je sada i bez bake Rade.

Mnogi prijatelji, kolege, ali i bivši emotivni partner Nikolas pružaju podršku pevačici u najtežim životnim trenucima.

Milica se emotivnom porukom oprostila od svoje bake na Instagramu, a ispod iste je emotikon srca ostavio i pevačicin bivši dragi.

On je, naime, komentarom pokazao da je još uvek deo Milicinog života i da je njihov odnos i nakon raskida ostao prijateljski.

Podsećamo, Milica Pavlović i Nikolas Saveljić svoju romansu završili su prošlog leta, a pevačica nije otkrivala u kakvim je odnosima ostala sa bivšim partnerom. Ipak, jasno je da su njih dvoje ostali prijatelji.

Komentar Nikosa Savljića pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA