≫ 

Ovo su kućerine na moru poznatih pevača i glumaca: Pogledajte čija vredi skoro 3 miliona evra, a ko ima zgradu

Kad god im obaveze to dozvole, tamo najradije odlaze da napune baterije

  • 20
Poznati, kuće na moru, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Popović, Goran Bregović i Seka Sablić Foto-montaža: ATA Images, Pixabay

Brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora, gde uglavnom provode letnje dana opuštajući se sa porodicom i najbližim prijateljima.

Crnogorsko primorje oduvek je bilo zanimljivo estradnim ličnostima, pa je tako Miloš Bojanić pre nekoliko decenija izgradio velelpnu vilu.

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra.

Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, a kako su prošle godine pisali domaći mediji njegovu vilu hteo je da kupi popularni turski glumac Halit Ergenč.

Poznati muzičar Goran Bregović poseduje dve nekretnine u Perastu u kojima najčešće letuje njegova supruga Dženana sa ćerkama.

Inače, poznati muzičar kupio je prvo trospratnu kuću od kamena, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra, a koja je, kako su pisali mediji, pre no što ju je kupio bila muzej.

a nedavno je pazario hotel i vilu „Perast” koju je proširio restoranom i terasom sa pogledom na more.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vlasnica je velelepne vile na Kipru. Idilično imanje pod kiparskim suncem, daleko od gradske vreve i medijske pompe, Ceca je pronašla u Aja Napi, mirnom mestu na obali Sredozemnog mora, koje broji nešto više od dve i po hiljade stanovnika.

Kuća je tik uz obalu, a mesto u dvorištu osim bazena zauzima i kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve.

Inače, kako je Ceca ranije govorila, pomenutu vilu kupila je na kredit, a platila ju je 2.000.000 evra.

Inače, početkom ove godine, Ceca je odlučila da renovira vilu te je na poslednjem spratu izgradila SPA centar za sebe i svoje goste i gde je takođe smešren manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu.

Glumica Seka Sablić već godinama unazad vlasnica je sasvim pristojne kuće u mestu Rose.

Fanstatičan pogled na more pruža se sa terase, a do samog centra Rose deli je stotinak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mesto je toliko izolovano od civilizacije da nema nijednu prodavnicu, već se meštani ovog mesta hranom snabdijevaju tako što im svakog dana u jutranjim časovima dolazi veliki kombi gde kupuju hleb i voće.

Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, koji je pazario 2016. godine i to za neverovatnu cifru od 300.000 evra.

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, gde je kupila plac, pre nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere.

Naime, ona je na placu izgradila višespratnicu, a ne kuću, od koje je jedan sprat uzela za sebe, dok ostale najverovatnije izdaje.

Kuća, odnosno zgrada po pisanju medija vredna je milion evra, a svaki stan ima po najmanje sto kvadrata.

Video: Seka Aleksić otkrila kako izgleda bazen u njenom dvorištu: Pevačica ima svoj mini raj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kole

    23. maj 2022 | 15:58

    A ti sirotinjo u sutomore za 7e noć, 👏👏I onda traže nacionalne penzije…

  • Istine radi

    23. maj 2022 | 16:38

    Neda Ukraden nije tu kuću napravila sama već sa pokojnim mužem Milanom Bilbijom na njegovom porodičnom placu? Znači niti je ona kupila taj plac niti sama gradila kuću.

  • Šone

    23. maj 2022 | 16:52

    ..i sigurni dobitnici nacionakne penzije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA