Gudelji stigli iz Španije: Ceca upoznala zeta i njegovu porodicu, slavili zajedno u vili na Dedinju

Ražnatovići, kao i porodica Gudelj, okupili su se sinoć u velelepnoj vili na Dedinju i u ponoć proslavili Anastasijin rođendan

  • 7

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja 24. rođendan, a ovim povdom, njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, došao je juče u Beograd iz Španije.

Ražnatovići, kao i porodica Gudelj, okupili su se sinoć u velelepnoj vili na Dedinju i u ponoć proslavili Anastasijin rođendan.

Naime, Gudelj je poveo brata Dragog, sestru i majku, a svi zajedno uveče su otišli u porodični dom Ražnatovića, gde su u ponoć slavili svi zajedno.

Ceca je snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, na kojem se vide članovi porodice Ražnatović, Ocokoljić i Gudelj i svi zajedno uglas čestitaju rođendan Anastasiji.

- Srećan rođendan, Taso! Živeli! - kazali su nasmejani.

Anastasija je, kako je pokazala kasnije u okviru priča na Instagramu, potom izašla u provod sa svojim dragim, a objavila je i snimak kako plešu. Kako je veoma bliska sa Nemanjinim bratom, Dragim, i sa njim su osvanule fotografije, a na jednoj ju je čak i nazvao "snajom".

Video pogledajte u videu na početku teksta.

Anastasija Ražnatović Printskrin: Instagram/anastasijaraznatovic

Video: Kako Anastasija uživa u Španiji kad nije sa Gudeljom: Spustila šorts i pokazala brutalno telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA