Srpska dizajnerka ponovo zgrozila ljude: "Primitivizam i ugrožavanje bezbednosti i dece"

Dijani je ovo bilo veoma zabavno, te se sve vreme samo kikotala

  • 37

Dijana Radonjić, vlasnica poznatog brenda haljina, osim po garderobi koju kreira, poznata je po objaviljivanju snimaka zbog kojih se uglavnom usijaju društvene mreže.

Naime, već nekoliko puta je uspela da naljuti naciju, a to joj je pošlo i ovoga puta za rukom, jer neki čak traže da reaguje i centar za socijalni rad.

Dijana je sada objavila snimak na kojem se vidi kako vozi skupoceni automobil, dok njene maloletne ćerke trče posred puta za njom.

Dizajnerka je želela da se našali sa njima, te im je rekla da će same ići kući, a onda krenula da vozi automobil bez njih.

I dok se ona sve vreme kikotala i ludo zabavljala, devojčicama je, sudeći po snimku, bilo neprijatno, te se u jednom trenutku može čuti kako jedna od njih dve pita: "Mama jesi li normalna?".

- Nisam normalna deco, to već znate - napisala je ona u opisu videa. 

U sledećem kadru se vidi i sin koji ima dve godine, a toliko se naginje kroz prozor, da su neki korisnici Tvitera apelovali da reaguje i centar za socijalni rad.

Jedan od njih je i Damir Okanović, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja,  koji je zatečen prizorom koji je ugledao.

- Primitivizam i ugrožavanje bezbednosti i dece. Očekujem reakciju policije i nadlženog centra za socijalni rad - napisao je on na Tviteru.

Pomenuti snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA