Ekstra Nena usred emisije isprozivala rijaliti učesnike, Zorica pobesnela: "Zašto im dajemo na značaju?"

- Moram da kažem sa sociološkog aspekta, da je pogrešna stvar da rijaliti postane uzor ljudima koji gledaju televiziju - rekla je Nena apropo Zoričine priče o Zadruzi

  • 1
Zorica Marković i Ekstra Nena Printskrin: Youtube/RTV Pink

Pevačica Snežana Berić (Ekstra Nena) i Zorica Marković gostovale su u "Magazin IN" i tom prilikom prokomentarisale učesnike rijaliti šou programa, zbog čega su ušle u manji sukob.

Polemika se povela u onom momentu kada je Ekstra Nena rekla da je pogrešna stvar da rijaliti postane uzor ljudima koji gledaju televiziju.

- Retko kad sam se osetila poniženo. Ne znam da li sam se uopšte nekad osetila poniženo. Od detinjstva sam znala ko sam i šta sam. Stabilna, sa domaćim vaspitanjem, sa nekim ciljevima i strategijama u životu, uvek sam znala šta hoću. Što ne znači da mi se sve ostvarivalo. Ljudi koji drugačije razmišljaju samo su me izazivali da napredujem i budem bolja verzija sebe - istakla je Ekstra Nena, pa nastavila:

- Moram da kažem sa sociološkog aspekta, da je pogrešna stvar da rijaliti postane uzor ljudima koji gledaju televiziju - rekla je Nena apropo Zoričine priče o Zadruzi i pretnjama koje dobija.

- Ma kakav uzor Neno? - upitala je Zorica Marković.

- Pa dovoljno je da vi pominjete njihove loše ili ogavne osobine, da se to naglašava. Zašto uopšte pričamo o tome i dajemo im na značaju? - upitala je Nena.

- Vrlo ozbiljan psihološki eksperiment je to, ne moram da eksperimentišem, ali mogu da im se na*ebem majke kad treba - dodala je Markovićev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA