≫ 

Baka Prase priznao da voli bivšu, pa šokirao priznanjem da ima novu: "Večeras ćete je upoznati..."

Naime, izgleda da je "Prase" opet zaljubljen

  • 2
Baka Prase Printksrin: Youtube/Baka Prase

Nakon što ga je početkom godine ostavila devojka, blogerka Anja Blagojević, popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase se potpuno povukao iz javnosti, ali je sada sa svojim pratiocima podelio lepe vesti.

Naime, izgleda da se "Prase" opet zaljubio.

On je danas na svom Instagram profilu napisao da će uskoro svima predstaviti osobu koja mu je, kako kaže, ulepšala poslednja dva meseca i bez koje ne bi imao snage da se vrati na scenu, a mnogi su mišljenja da se radi o novoj devojci.

Bogdan Ilić Printskrin: Instagram/baka prase

- Juče sam video da su me pratili mediji dok sam provodio vreme sa osobom koja mi je ulepšala život protekla dva meseca... Probao sam tu informaciju da sakrijem od javnosti, ali to izgleda nije moguće... Večeras ćete je upoznati i nadam se da ćete je prihvatiti, jer bez nje, ne bih mogao da se vratim na scenu - napisao je Baka Prase.

Baka Prase se povukao nakon smrti jutjuberke Kike Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu.

Bogdan je svoje fanove objavoim na Instagramu veoma obradovao, a njegovu objavu od pre nekoliko dana vam prenosimo u celosti:

- Jednostavno ne znam šta da kažem... Mogu slobodno da kažem da je ovo bio najteži period u mom životu, znate već zašto. Ali vi... Iako nisam snimao, evo skoro 5 meseci, vi, institucija... vi me niste napustili. Ne samo da me niste napustili, nego je institucija nastavila da raste.

- Nisam snimao, a vi ste mi pokazali koliko smo jaki, koliko me volite i koliko vam nedostajem. Prešli smo 2 miliona iako nisam snimao. Prvi jutjuber na Balkanu sa preko dva miliona!

- Nisam ni primetio, al kad sam ugledao kanal, koji smo zajedno izgradili, od nule, da je stigao do dva miliona, emocije su me obuzele i znao sam da ne mogu više da izdržim bez Jutjuba, bez svakodnevnog smejanja i naravno bez vas.

- Bili ste uz mene kad smo gazili po svima, bili ste uz mene kad su svi gazili po meni. Nemam šta da kažem, sem hvala. I zato ste baš vi razlog zbog kog se vraćam da pokidamo ovu predosadnu scenu bre.

Video: Brutalni bikini kadrovi Teodorine snajke i devojke Bake Praseta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    29. maj 2022 | 19:51

    U koliko sati? Zna li se šta? Živ nisam 🤣🤣🤣🤣🤣🪗🪗🪗🪗🪗🪗

  • Kuku lele Boške

    30. maj 2022 | 07:34

    Pajser se opet vraca na scenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA