Miljana uživa u neverovatnom luksuzu u Turskoj: Pripreme za operaciju u toku

Ona je nedavno otputovala, a sada je objavila snimak kako se opušta

  • 4

Miljana Kulić boravi u Turskoj sa svojim najmilijima gde se odmara pre operacije želuca, a sada je pokazala i kako to izgleda.

Nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge", Miljana je odlučila  da se podvrgne operaciji smanjenja želuca. Ona je nedavno otputovala u Tursku, a sada je objavila snimak u kom se hvali u kakvom luksuzu uživa.

Miljana i njena majka Marija snimile su svaki kutak spa centra gde su uživale, a njih su dočekali bazeni, masaže, saune i još mnogo toga.

Naime, zadrugarka je nakon diskvalifikacije ostala bez dinara, ona i njen dečko duguju produkciji 100.000 evra, pa je nedavno izašla prepiska gde je tražila da joj neko pozajmi bar 200. evra.

Očigledno je da je u lošoj finansijskoj situaciji, pa je na operaciji, koja se kreće između 5.000 evra i 7.000 evra, otišla na kompenzaciju, te sada sa roditeljima uživa na tuđ račun. Ona će sve morati da isplati reklamiranjem jedne klinike.

Inače, tokom boravka u Istanbulu sa Miljanom su otac Siniša Kulić i majka Marija kao i dečko Nenad Macanović poznatiji kao Bebica.

Video: Miljanina sestra pre udesa objavila snimak iz provoda: Sve vreme pevala, nije ni slutila na nesreću

(Telegtaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA