≫ 

Šerif Konjević je jednoj ženi prepisao svoje nasledstvo: Sve što imam sam ostavio njoj

Konjević je veliku popularnost je dostigao numerama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“

  • 4
Šerif Konjević Foto: Marko Jovanović

Pevač Šerif Konjević ima karijeru dugu nekoliko decenija, a i bezbroj hitova zahvaljujući kojima je zaradio veliko bogatstvo, koje je, kako je sada priznao, prepisao jednoj ženi.

Konjević je veliku popularnost je dostigao numerama „Pusti me već jednom“, „Koliko plavo nebo je“, „Vijenčanica“, a nije nepoznanica i da je najveći bakšiš zarađivao upravo tim pesmama.

Bogatstvo i imovinu koju je stekao tokom dugogodišnje karijere Konjević je prepisao ženi koju najviše voli - svojoj supruzi Kaniti.

- Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila - kaže Šerif Konjević u emisiji Sceniranje i dodaje da je ona ta koja vodi brigu o svemu:

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo - priznao je Konjević.

S obzirom na to da je Konjević jednom prilikom za domaće medije izjavio da je samo od jednog nastupa zaradio za stan, a kako važi za jednog od pevača koji nosi titulu kralja bakšiša, njegovoj ženi ostaje ogromno bogatstvo.

Podsetimo, pre Kanite pevač je imao još jedan brak. On je bio oženjen Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

Video: Sandra Rešić snima pesme svog oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    6. jun 2022 | 22:12

    Bolje nego nekim. Rodjacima koji ga mozda dobro ni poznavali nisu niti u zivotu nesto valjali u ostalom to je njegovo bogatstvo i njegova stvar.

  • maki

    7. jun 2022 | 00:01

    Ti si brale prepisao na nju da ti ne bi sutra neka poreska ili koja vec inspekcija to sve debelo naplatila! Ili kao i Miroslav i Keba imas negde vanbračno , pa da ne nasledi slučajno nešto .

  • Mara

    6. jun 2022 | 22:43

    Pa i zena ima godina koliko i on ..kakva poenta zeni ostavit, ako ja nisam i toku pardon. Da su zivi i zdravi i da uzivaju zajedno ..nikad se ne zna ko ce kad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA