Saša Joksimović progovorio o paklu kroz koji je prošao njegov sin: "I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja"

- Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom jedan čovek ih je zaštitio - rekao je Saša

  • 5
Saša Joksimović Prinskrin: Youtube/Tv Prva

Glumac Saša Joksimović otkrio je u jutarnjem programu na Prvoj televiziji kroz kakvu agoniju je prošao njegov naslednik, kao i da je bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Naime, glumac je otkrio da se sve dogodilo u parku kada je jedan vršnjak pretio da će ga tući bokserom.

- Došlo je do incidenta u onom trenutku kada mu je jedan vršnjak, možda i mlađi od njega, pretio bokserom da će ga tući. Ja sam u jednom trenutku mislio da on mene možda laže, to je pubertet jer ima 13 godina itd... I ja mu kažem ajde da ga pronađemo, da vidim da li zaista se to desilo. I zbilja, mi smo otišli u park i tu je bio njegov otac, puno dece. Ja mu priđem i kažem mu: "Ćao, ajde daj mi taj bokser". On me gleda onako čudno i kaže: "Pa ne, ja sam se šalio...".

-  I tu se sve to lepo završi, roditelji su bili tu i porazgovarali smo, i oni su rekli da se to neće ponoviti, da treba lepo da se druže, da je to veliki park, park za sve. Oni su obećali da će tako biti i to je prošlo - rekao je Joksimović i dodao da se nakon nedelju dana situacija ponovila, ali je njegovog sina i drugare zaštitio čovek koji se u tom trenutku našao u parku.

- Posle sedam dana dešava se to da je moj sin ponovo bio sa drugarima u Čuburcu, a isti dečaci su im pretili sa palicama, bokserima, psovali ih, bili su tu i noževi... Srećom jedan čovek ih je zaštitio.

Joksimović je takođe otkrio da ga je sin jednom pozvao i rekao da su mu u parku ukrali pare i polivali ga vodom, te da je tada besan sve okačio na društvene mreže i da mu se javilo puno roditelja koji prolaze kroz isti problem.

- Kulminacija svega toga se desila kada sam išao za Ivanjicu, igrao sam predstavu, bio sam u kombiju, mene zove sin i kaže: "Dođi odmah u Čuburac". Ja ga upitam šta je bilo, on mi kaže da su mu ukrali pare i polili vodom. Bio sam vruće glave, izrevoltiran i onda sam objavio na Instagramu video. Tada sam dobio puno poruka od roditelja koji su mi pisali da se suočavaju sa istim problemima.

Za sam kraj glumac je priznao da je i on u mladosti bio žrtva vršnjačkog nasilja:

- I ja sam bio žrtva vršnjačkog nasilja.

Video: Kako bi građani Beograda reaguju na vršnjačko nasilje: Neki bi stvar uzeli u svoje ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    13. jun 2022 | 14:42

    Na žalost mnogo je dece koja su i koja se zlostavljaju, ali izgleda da nadležni mislim na profesore, pedagoga, psihologa i naravno roditelje to ne prepoznaju ili se prave da ne vide, socijalni radnik bez njihovog poziva nema nikakve mogućnosti da reaguje. I stradaju deca zbog nemara odraslih.

  • Србин

    13. jun 2022 | 16:15

    И мене су малтретирали када сам био клинац. Па сам узео мотку једног дана. Тукао сам их немилице. Пребили су ме. Али су и они попили добре батине. Од тада ме више нису дирали. Стока разуме само насиље. Када то мирни људи схвате и примене, улоге се мењају.

  • Hirurg

    13. jun 2022 | 16:13

    Ovaj čovek mi je toliko antipatičan. I gluma mu je usiljena skroz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA