≫ 

"Gore" mreže zbog sočnog poljupca Seke Aleksić i Zlate Petrović: U naletu se zamalo poljubile u usta

Seka je tema društvenih mreža već danima posle svadbe

  • 0

Sin Radiše Trajkovića Đanija i Slađe Trajković, Miloš, i njegova izabranica Nina venčali su se u ponedeljak, 13. juna, a već danima na društvenim mrežama kruže najzanimljiviji snimci sa iste, ovog puta u fokus su Seka Aleksić i njena koleginica, Zlata Petrović.

Seka je tema društvenih mreža već danima posle svadbe, jer je pokazala kako se zaista provodi kad popije koju čašicu više, a na svoj račun se i sama šali.

No, video koji je zaista privukao veliku pažnju jeste ona na kojoj se Seka snima dok se provodi sa Zlatom, kada su se umalo poljubile u usta.

Pevačice su opijene atmosferom, a mogće i kojom čašicom alkohola, u naletu veselja razmenile i sočne poljupce.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Pevač Radiša Trajković Đani i Slađana Trajković oženili su sina Miloša pre nekoliko dana. Mladenci su pred porodicom i prijateljima po drugi put rekli sudbonosno "da".

Prošle godine Miloš i Nina venčali su se u opštini, a veselje su napravili samo za najbliže. Međutim, nakon što su krstili sina, novopečeni roditelji odlučili su da organizuju crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a preko 500 zvanica uživalo je u proslavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA