≫ 

Aco Pejović sinoć održao drugi koncert zaredom: Oborio rekord na Tašmajdanu

Organizatori koncerta poručuju da je Tasmajdan drugog dana primio 13.000 ljudi, što je uslovilo velike redove i gužvu, pa je sam nastup zbog toga kasnio pola sata

  • 2

Pevač Aco Pejović održao je sinoć drugi od zakazana tri koncerta na Tašmajdanu, a atmosferu je baš kao i prvo veče - doveo do usijanja.

Organizatori koncerta poručuju da je Tasmajdan drugog dana primio 13.000 ljudi, što je uslovilo velike redove i gužvu, pa je sam nastup zbog toga kasnio pola sata.

- Osećam se fenomenalno. Mogao bih da poletim od sreće. Sjajna energija, divna emocija, mogao sam da pevam do jutra - izjavio je Pejović odmah nakon koncerta, koji je trajao puna tri sata.

Posetimo, na prvom koncertu je bilo 12.000 ljudi, tako da je sada pevač oborio svoj rekord.

I ove večeri, posebni gosti su bili članovi hora "Supervoice", koji je pratio Pejovića u izvedbi pesme "Za Ljiljanu" , ali i pesme "Što te nema".

Inače, danas 19. juna, na istom mestu, popularni pevač održaće još jedan koncert, a kakva je atmosfera bila pogledajte u videu na početku teksta i glaeriji u nastavku tesksta:

Video: Aco Pejović zaplakao na generalnoj probi: Ćerke ga raznežile na bini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko Hoksimovic

    19. jun 2022 | 14:09

    Jaaao neee,sad će da umisli da zna da peva i da je zvezda....smor....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA