Aleksandra Mladenović: Nikad ne bih uradila ono što je Aleksandra Bursać! Nema potrebe da me proziva

Pevačice su "zaratile" javno zbog koleginice Andreane Čekić

  • 0
Aleksandra Bursać i Aleksandra Mladenović

Foto: Nikola Tomić

Sve je iznenadila "promena", da pevačica Andreana Čekić više neće biti deo hit pesme "Cipele", te da će njene deonice prepevati njena koleginica, Aleksandra Bursać.

Bursaćeva je, zbog brojnih reakcija kolega, među kojima je bila i Aleksandra Mladenović, izjavila da ona nije preotela pesmu, ali i da joj ni Mladenovićeva "apsolutno ništa nije rekla", iako su zajedno radile i sretale se.

Nakon ovih reči, Mladenovićeva je prokomentarisala novonastalu situaciju i to što je Bursaćeva spomenula u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

- Ja sam po tom pitanju rekla šta sam imala. Andreanina pesma nije neka osrednja pesmica. Njena pesma je veliki hit i ja nikada ne bih uradila to što je uradila Aleksandra Bursać. To je moje mišljenje i zato nema potrebe ni za kakvim prozivanjem, jer ja u "ratovima" ne želim da učestvujem - rekla je Mladenovićeva i dodala:

- Nikoga nisam vređala, samo sam rekla da ja tako ne bih nikada postupila! A to što me Aleksandra sada proziva na Instagramu, stvarno me ne zanima, niti želim da učestvujem u bilo kakvim raspravama.

- Dala sam svoj sud, jer su me pitali, a prokomentarisala sam prvenstveno jer je u pitanju posao kojim se i ja bavim - rekla je Aleksandra Mladenović za Informer.

Video: Uroš Živković otkrio da li bi pevao na svadbi bivše devojke Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA