≫ 

Žiri ZG iza kulisa u finalu: Đorđe "na aparatima", Marija najveća podrška - ove detalje niste videli na TV-u

Neke emotivne reakcije mentora finalista videle su se u prenosu uživo, ali one najemotivnije, mimo kamera, ekipi Telegraf.rs nisu promakle

  • 1
Zvezde Granda finale Foto: ATA Images, Telegraf.rs

Veliko finale popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u kojem je sinoć pobedio Nermin Handžić, bilo je pravi scenski spektakl, ali su se podjednako zanimljive i emotivne scene događale i iza kulisa.

Žiri "Zvezda Granda" tokom cele sezone svojim turbulentim odnosom zabavljao je gledaoce kraj malih ekrana, a mi vam otkrivamo kako su bodrili svoje kandidate kada ih kamere nisu snimale.

Neke emotivne reakcije mentora finalista videle su se u prenosu uživo, ali one najemotivnije, mimo kamera, ekipi Telegraf.rs nisu promakle.

Đorđe David je, sudeći po reakcijama, neko ko je najemotivnije proživeo ovo takmičenje. Nije mogao da sedi na jednom mestu, već je sve vreme šetao, a kada bi nastupao njegov kadidat, bio je, prema mišljenju fanova "na aparatima".

Sudeći po onome što su kamere zabeležile u bekstejdžu, Marija i Viki sve vreme su stajale pored bine sa njim, a on kao da nije disao, pričao ili video bilo koga osim njegovog kadidata.

Svakim prolaskom u naredni krug, David je bivao sve srećniji, dok je nakon što je Aleksandar Josifovski prošao u finale prolio suze radosnice.

U tom emotivnom trenutku Marija Šerifović mu je bila najveća podrška.

Ona je pre svega u nekoliko navrata smirila Đorđa koji je bio vidno nervozan kada je nastupao njegov kadidat. Takođe, navijala je iz sve snage za sve takmičare, a pored toga davala im je i savete pre nego što bi izašli na binu, iako nije njihov mentor, a kada je proglašen Đorđev finalista, skakala je s njim od sreće.

Neki od emotivnih snimaka kraj bine pojavili su se na društvenim mrežama i izazvali oduševljenje fanova, kojima je bilo drago što vide kolegijalnost na delu, iako se od Marije ništa manje nije očekivalo.

Ni Ceca Ražnatović nije ostala imuna na napetost Đorđa Davida, pa se u jednom trenutku pridružila Mariji, i tako su zajedničkim snagama bodrili kandidate.

S obzirom na to da se ona tek od ove sezone pridružila žiriju, njen odnos sa kolegama, sudeći po onome što su kamere zabeležile, deluje toliko blizak, kao da je sa njima dugi niz godina.

Pevačica Viki Miljković izjavila je da bi volela da pobedi njen takmičar, naravno, ali da će biti isto toliko srećna i ako pobedi neko drugi, jer su svi oni deca koja zaslužuju uspešnu karijeru. Ovom izjavom dobila je velike simpatije publike.

Viki je skakala od sreće sa svakim prolaskom svog kandidata, a često ju je bodrila Šerifovićeva. Kada je njen kandidat proglašen pobednikom, skakala je od sreće.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Viki je založila svaki deo svoje energije zajedno sa suprugom Tašketom u ovoj sezoni, i to im se na kraju i isplatilo.

Dragan Stojković Bosanac svojim humorom pokušao je da opusti atmosferu i sudeći po reakcijama publike, to mu je pošlo za rukom.

On je u jednom trenutku "pecnuo" kolege rekavši da žiri "nema pojma", ali njemu to niko nije zamerio, pa mu je Ceca u šaljivom smislu odgovorila da samo traži pažnju medija. 

Mnogi su željno iščekivali Anu Bekutu tokom večeri, međutim, veći deo finala protekao je bez nje. Ipak, Bekuta se pojavila pred samo superfinale, a mnogi su bili oduševljeni njenom pojavom i načinom na koji je bodrila Nermina Handžića i Aleksandra Josifovskog u samoj završnici takmičenja.

Video: Nermin Handžić posle pobede u finalu Zvezda Granda: Evo koje reči mu je Viki uputila tokom večeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. jun 2022 | 14:16

    Đe nađoste onog Crnogorca bilo je boljih kandidata od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA