≫ 

Ovaj čovek je bio u braku sa dve najpoželjnije i fatalne žene jugoslovenskog filma

Njegov ljubavni život podjednako je zanimljiv kao i karijerna ostvarenja

  • 0
Promocija monografije o glumici Nedi Arnerić

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Dejan Karaklajić, autor serije "Tajne vinove loze", naš je poznati reditelj, producent i scenarista, kog znate pre svega po njegovim delima, ali i po detaljima njegovog ljubavnog života.

Poznato je da je baš on osmislio čuvenu špicu za dnevnik RTS-a, a njegovo ime stoji i iza "Maksimetra" i "Kino oka", kao i iza "Ljubavnog života Budmira Trajkovića". Njegov ljubavni život podjednako je zanimljiv kao i karijerna ostvarenja.

Bio je u braku sa pokojom glumicom Nedom Arnerić i sa manekenkom Majom Štajner, kao i u vanbračnoj zajednici sa Tanjom Bošković

Sa Nedom se, prema jednoj teoriji sreo na snimanju "Užičke republike", a prema drugoj kada je ona imala 21 godinu i bila je već tada velika zvezda, a on 25 godina i bio na služenju vojnog roka. Brak se raspao, ali su bivši supružnici ostali prijatelji. Neda je zatim bila u braku sa dr Miloradom Meštrovićem.

- S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom-  ispričao je jednom prilikom o Nedi i dodao:

- Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži.

Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, ali i u vanbračnoj zajednici sa glumicom Tanjom Bošković.

Veza sa Tanjom donela mu je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka.

U njegovoj ljubavnoj biografiji istaknuta je i veza sa Ingeborg Sorensen, nekadašnjom Mis sveta i devojkom sa naslovne strane "Plejboja".

Čuveni režiser je potom stupio u brak sa Žanom Karaklajić, sa kojom se 2019. pojavio na reviji Verice Rakočević Kuzmančević u Beogradu.

Video: Tanja Bošković primila glumačku nagradu Žanka Stokić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA