≫ 

Jovana Jeremić postaje pevačica? Otkrila da će možda snimiti duet sa Cecom, pa pomenula Anastasiju

- Arkan je nju sredio, tu nema priče - rekla je Jovana za Cecu

  • 5
Ceca i Jovana Jeremić Foto: Milena Đorđević, ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić več je u nekoliko navrata pokušala da pokaže svoje "vokalne" sposobnosti, te isticala da joj je žao što nema baš najbolje vokalne sposobnosti, ali je sada otkrila da je vrlo moguće da će snimiti pesmu s jednom od najvećih imena domaće muzičke scene.

Naime, komentarišući muževe poznatih ličnosti u Srbiji, Jeremićeva je istakla da je Ceca imala najmoćnijeg muža od svih.

- Ceca je imala najboljeg muža od svih. Mogu samo da joj zavide svi. Hiljadu puta sam je branila. Ne treba ljudi da joj zavide, nego da joj kažu svaka čast. Ceca je moćna žena i zato je bila udata za najmoćnijeg muškarca tog vremena. Arkan nije ženio kurvicu malu koja ga je jurila, starleticu koja ga je jurila zbog para već Cecu Ražnatović koja je ime, prezime i marka. Svaki muškarac kao što je Arkan izabraće ženu sa imenom i prezimenom kao što je Ceca. Ceci nije bio potreban Arkan, imala je love koliko joj treba - rekla je Jeremićeva.

Jovana je istakla da Ražnatovićevu obožava, a potom zaintrigirala gledaoce izjavom da će možda snimiti duet sa Cecom, a možda i sa Anastasijom.

- Arkan je nju sredio, tu nema priče. Dao joj je na stilu, ona je bila lepa žena ali imala je mešavine ukuse i neukusa. Sa Arkanom je meni ona postala prelepa. Ja Cecu obožavam i volim njene pesme. Možda Ceca i ja snimimo duet, ili Anastasija i ja - izjavila je Jeremićeva.

Video: Jovana Jeremić se požalila: Mnogi bogataši su se iživljavali na meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogo

    6. jul 2022 | 19:17

    Sa Anastasijom one su isti kvalitet za muziku.

  • Vasilije

    6. jul 2022 | 19:37

    Jovani jedino jos prestaje da snimi, jedan filmic za nas odrasle i da bude u komlpetu :D posle ovoliko disponiranja mislim da je to sledece :)

  • Mare

    6. jul 2022 | 19:32

    Nemoj ko Boga te molim,odlicna si voditeljka super ti ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA