≫ 

Maja Marinković sa Pecom pobegla iz Srbije: Dok je Aleksandra van sebe, ljubavnici uživaju

Inače, Majin prijatelj je i objavio nekoliko fotrafija sa njom s mora, ali je kasnije iste obrisao

  • 5
Aleksandra Subotić, Peca Raspopović i Maja Marinković Foto: Instagram/sandrasuboticss, Youtube/Aleksandra Subotic, Nikola Anđić

Nakon što je Maja Marinković svojoj donedavno najboljoj drugarici Aleksandri Subotić, preotela muža Pecu, sada je sa njim navodno pobegla van Srbije, dok se skandal ne stiša.

I dok traje drama zbog njihove afere, njih dvoje su navodno otputovali u Crnu Goru, a popularna starleta kazala je drugarici da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu, prenose domaći mediji.

- Maja i Peca su započeli vezu i sada se ne odvajaju. Odmah posle Zlatibora otputovali su u Crnu Goru gde će provesti nekoliko dana. Ona nema nameru da raskida s njim i tvrdi da njegova veza sa Aleksadrom uopšte nije funskionisala i da su bili zajedno samo zbog deteta. Maja kaže da se ozbiljno zagrejala za Pecu i da će se boriti za njihovu vezu- otkrila je Marinkovićkina drugarica za "Informer".

Inače, Majin prijatelj je i objavio nekoliko fotrafija sa njom s mora, ali je kasnije iste obrisao.

Inače, Aleksandra Subotić ne krije da je van sebe zbog udarca koji joj je zadao bivši partner i prijateljica.

- Aleksandra ne prestaje da plače otkako je videla snimak na kom se Peca i Maja ljube u bazenu. Ne može da veruje šta joj se dogodilo i stalno ponavlja da ne zna što se njoj uvek ovo dešava. Ona je u pravom rastrojstvu, kuka i plače kroz kuću, nervni slom je doživela, deca je sve vreme grle i ljube, pokušavaju da je malo uteše... - rekao je dobro obavešten izvor za Blic o celokupnoj situaciju u Novom Sadu.

Video: Povukla helanke i snimala odozgo: Maja Marinković na druženju sa zadrugarkama pokazala atribute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. jul 2022 | 18:30

    Bore se one za njegovu lovu,boli njih uvo za Pecu....to se kod nas kaze SPONZORUSA...

  • NS

    11. jul 2022 | 18:31

    ..dobro de... Svi ste se čoporativno kvalifikovali za Zadrugu 6, zaista ste se potrudili sa pričom, mnogo originalno i verodostojno.

  • DDF

    11. jul 2022 | 18:16

    Otputovali do mora da"operu"obraze od sramote...😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA