Dalila pokazala kako izgleda dom gde je živela sa Dejanom: Jedan detalj ju je dotukao, krenule joj suze

Dalila imala je emotivan susret sa svojim ocem Husom Mujićem, nakon čega se smestila u svoju kuću i pokazala kako izgleda

  • 5
Dalila Dragojević Dalila Dragojević, Printskrin/Instagram/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević stigla je u svoj porodični dom u Šepku gde je živela sa Dejanom Dragojevićem i pokazala kako izgleda kuća.

Drugoplasirana zadrugarka imala je emotivan susret sa svojim ocem Husom Mujićem, nakon čega se smestila u svoju kuću. Kao podršku, sa sobom je povela cimerku iz Beograda Marijanu Zonjić.

Dalila je otkrila svoje prve utiske nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa tatom koji je željno iščekivala sve vreme, ali i pokazala prizore iz svog doma u koji je kročila sa suzama u očima.

- I stigli smo kući. Kao što vidite, sve je na svom mestu. Uf, ne znam šta da vam kažem. Jako čudno se osećam. Nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju koju sam osetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mestu bilo, sve je očišćeno i mirisno - počela je Dalila i dodala:

- Jednostavno, ne mogu da verujem da sam ovde, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla. To je sve što mogu da kažem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    20. jul 2022 | 15:18

    Sad sedi tu i ne vraćaj se u Srbiju!😂

  • Ranko

    20. jul 2022 | 15:45

    Sjecam se da sam im prije 2-3 godine prevozio namjestaj iz Bijeljine za Sarajevo, bili su jako skladan par, bas OK!

  • miki

    20. jul 2022 | 16:08

    ❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA