≫ 

Ovako je Zoran Marjanović pričao u rijalitiju nakon ubistva Jelene: "Ćerka me pita za zlikovca, čeka pravdu"

- Ko ima i malo mozga shvatiće da je sve teška laž. Kada sam izašao posle 48 sati pritvora, očekivao sam ljudskost - rekao je tada Zoran

  • 5
Zoran Marjanović Prinskrin: Youtube/ Zadruga Officail

Zoran Marjanović osuđen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović na 40 godina zatvora.

Iako se još 2017. godine šuškalo da bi Zoran Marjanović mogao biti optužen i priveden, on je ušao u rijaliti Zadruga. I dok su svi očekovali da će direktno iz Šimanovaca biti priveden u uživo programu, on se, i kada ga niko ništa nije pitao, pravdao da nije ubio suprugu.

Bilo je više nego jasno, naročito sada, nakon presude da je ušao da se opere od tih govorkanja.

- Kada se desilo sve, zaustavljali su Zoricu (Jeleninu majku) na ulici da je pitaju o sekti. Ona je vikala da ne zna ništa, ali praštam joj jer je bila pogubljena zbog tragedije. 13 godina je dolazila u našu kuću, zna da smo patrijarhalna porodica kao njena, 13 slava je provela kod nas u kući, 13 Božića.

- Rešio sam ili da padam ili ustajem i krenuo sam protiv svih tih koji su lagali. Odgovara mi rijaliti jer je prirodan. Ko ima i malo mozga shvatiće da je sve teška laž. Kada sam izašao posle 48 sati pritvora, očekivao sam ljudskost - rekao je tada Zoran u ispovesti Lepom Mići, te se osvrnuo na kobnu noć.

- U jednoj ruci sam držao dete u drugoj mi je ona bila faktički, i nas dvoje ostajemo, ona odlazi da trči. Kasnije krećemo da je zovemo i tražimo, kraj. Kakav je osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, člana porodice, posle ta plakanja noćima sa detetom, užasna snaga treba...

- Kada je prošla sahrana, mnogi su mi okrenuli leđa, precrtao sam ih sa spiska prijatelja, upoznao sam nove ljude, i ova situacija me je mnogo naučila, da se družim samo sa hrabrim ljudima. Jajare, sitne gnjide, ljigavci mi ne trebaju, bolje mi je da imam desetak pravih prijatelja - istakao je tada Zoran.

On je tada, znajući da ga snimaju kamere, pričao kako mu je najteže bilo da ćerki Jani objasni smrt majke.

- Nisam znao šta da joj kažem, kako da joj objasnim šta se desilo. Kao da smo bili u kućnom pritvoru. Našao sam dečjeg psihologa, posavetovao je i nas u kući i njenu vaspitačicu kako da se ponašamo jer dete u najosetljivijem periodu gubi majku koju niko ne može da zameni. Znao je u kojem periodu treba da joj kažemo da je nestala i ispričao sam joj jednom, ona se sećala tog trenutka kada je Jelena otišla da trči.

- Rekao sam joj da je majka poginula od strane zlikovca. Svaki dan i sada ona čeka, pita me da li su prikazali na televiziji zlikovca, čeka tu pravdu... Do smrti ću se boriti za istinu i pravdu. Jana od mene očekuje budućnost i da idem dalje. Srećna je sada, dobro funkcioniše, jede, hiperaktivna je - pričao je Zoran.

Zorana su nakon osam dana učešća pustili napolje zbog suđenja protiv novinara, a te večeri u studiju su ga sačekali ćerka Jana i stariji sin iz prvog braka Uroš.

- Puno te pozdravila Zorica. I Zdravko te pozdravio. Plakali su čim su te videli na televiziji. Doveli su me deda i Uroš, čekaju u kancelariji. Molim te, da dođeš brzo - rekla je mala Jana tada dok je Zoran plakao.

U istoj sezoni su sa Zoranom bili Miki Đuričić, Lepi Mića, Marko Janjušević Janjuš, Luna Đogani, Sloba Radanović, Mina Vrbaški...

Video: Intervju Zorana Marjanovića nakon što je pronađeno Jelenino telo: Sada je osuđen za njeno ubistvo

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevera

    26. jul 2022 | 16:55

    Kakva osoba posle istinske tragedije, može da udje u rijaliti? Kakav čovek moraš da budeš, da dozvoliš da ti dete posle gubitka majke ostaviš bez očinske figure da bi se nekome pravdao da li si ili nisi kriv? Izvinite svi koji verujete u suprotno, ali ja zaista ne mogu da verujem u njegovu nevinost. Možda grešim, ali njegov stav i postupci mi govore suprotno.

  • Danijel

    26. jul 2022 | 18:54

    Kako mediji ocrniše čovjeka. To što je osuđen, ne znači i da je on ubica. Ali, ovde je bilo bitno naći krivca, a ne ubicu. A najlakše je sve svaliti na muža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA