Isplivali dokazi: Evo u vezi čega se dopisuju Miljana i Zola, i da li joj je on stvarno ponudio novac

Dok su Bebica i Marija govorili kako ne veruju Zoli da je Miljani nudio novac, on je odlučio da to dokaže

  • 0
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Sinoć tokom gostovanja Marije Kulić i Nenada Macanovića Bebice u emisiji "Narod pita" koju je vodila Ivana Šopić, uživo se uključio i Lazar Čolić Zola.

On se tom prilikom sukobio sa Marijom i Bebicom i priznao da se sa Miljanom Kulić čuo preko video poziva, pa je to podelio sa nama.

On je u emisiji čak i otkrio da je Miljani ponudio novčanu pomoć, na šta su Marija i Bebica reagovali i napali Čolića da laže.

Sve vreme tokom Zolinog uključenja trajao je sukob, a Zola je potom otkrio da je ubeđen da bi se i njemu Miljana javila da je situacija obrnuta.

Dok su Bebica i Marija govorili kako ne veruju Zoli da je Miljani nudio novac, on je odlučio da to dokaže pa je ekskluzivno za Pink.rs pokazao prepiske sa Miljanom.

U prepisci se tačno vidi da je Zola Miljani ponudio novac, nakon čega ga je ona zvala ali se on nije javio. Šta će se dalje dešavati u ovom odnosu, ostaje nam sa ispratimo.

Video: Bebica zabrinut napustio Klinicki centar: Otkrio u kakvom je stanju Miljana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA