≫ 

"Videla sam sve, jako mi je loše": Srpska misica koja je bila pored ubijenog Crnogorca za Telegraf

Jutarnji list navodi da je Vlaović sa bivšom misicom izašao iz kluba, nalazio se na 15 do 20 metara od ulaza kada mu je egzekutor prišao i ispalio hitac

  • 31

Video: Uznemirujuć snimak: Da li je ovo trenutak krvavog obračuna ispred kluba u Hrvatskoj?

Srpska misica Dragana Banić koja je bila u emotivnoj vezi sa pripadnikom škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros ubijen na Pagu u Hrvatskoj., oglasila se za Telegraf.

Kako je u kratkoj izjavi za naš portala navela, trenutno joj je jako loše jer se našla na licu mesta kada je njen dečko ubijen.

- Jako mi je loše. Videla sam sve, nisam dobro. Molim te, javiću se kad budem bolje - poručila je kratko misica našoj novinarki.

Podsetimo, pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros ubijen na Pagu u Hrvatskoj, iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu.

Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg.

Jutarnji list navodi da je Vlaović sa bivšom misicom izašao iz kluba, nalazio se na 15 do 20 metara od ulaza kada mu je egzekutor prišao i ispalio hitac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eh

    25. avgust 2022 | 17:07

    Mladosti bila je to velika ljubav??!Voljela ga je do posljednjeg grama i eura??!Sad u šoku traži novog diler sponzora??!

  • Coa

    25. avgust 2022 | 17:36

    Ne bi ti bilo lose da si bila sa pekarom ili lekarom

  • Miki

    25. avgust 2022 | 17:20

    Domacica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA