≫ 

Stevan Filipović objavio pretnje i uvrede koje dobija nakon svađe sa Viktorom Savićem zbog Prajda

Reditelj je "opleo" po glumcu Viktoru Saviću zbog stava u vezi sa održavanjem Evroprajda u Beogradu i tako prekinuli prijateljstvo dugo gotovo 15 godina

  • 15
Stevan Filipović i Viktor Savić Instagram/sejtanovratnik, Tanjug/Dragan Kujundžić

Stevan Filipović juče je kritikovao svoje kolege dramske umetnike, a posebno je "opleo" po glumcu Viktoru Saviću, a sada je reditelj objavio stravične poruke koje dobija nakon prozivki na račun svog kolege.

Reditelj je "opleo" po glumcu Viktoru Saviću zbog stava u vezi sa održavanjem Evroprajda u Beogradu i tako prekinuli prijateljstvo dugo gotovo 15 godina.

Naime, on je prvo objavio tvit, a nakon toga i stori na Instagramu na kojem je tagovao Savića.

No, sada je reditelj objavio poruke koje dobija nakon prozivki na račun Viktora Savića. Filipović je podelio na svom Instagram storiju nepristojne poruke koje su mu poslali oni koji podržavaju njegovog kolegu.

- Preblage hrišćanske reči čuvara lika i dela oca Viktorija, upravitelja eparhije egzitovske. Mora da su kletve iz Starog zaveta, u Novom nema ništa slično - napisao je reditelj.

Podsetimo, Stevan Filipović se prošle godine autovao domaćoj javnosti kao pripadnik LGBT populacije. Javno napisavši status na Tviteru, Filipović je poručio - ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim. On rođen je 1981. godine u Beogradu. Srpski je filmski montažer, reditelj, scenarista i profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu. Domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene".

- Izvinjavam se Viktoru Saviću! Pogrešio sam, mislio sam da si samo derište. Ne. Ti si lažov, licemer i činiš štetu i bol živim ljudima, dok voziš "mercedes", praviš narkomanske žurke i "boriš se za porodične vrednosti". Za mene i sve moje si izbrisan zauvek sa svih mapa. Pomogao ti tvoj "bog" - napisao je pre dva dana na Instagramu reditelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    29. avgust 2022 | 17:10

    Ako SAMO kazes nisam za prajd odmah sledi salve uvreda od strane LGTB populacije! I Niko ne sme da im odgovori! Ma moreeeee

  • Гаргамел

    29. avgust 2022 | 17:08

    Западна тактика. Вређа здраве људе па кад неко одговори , глуми жртву ! У своја 4 зида ради шта ти је воља а ЗДРАВЕ ЉУДЕ НЕ УЗИМАЈ У СВОЈА ПОГАНА уста !!!

  • Гаргамел

    29. avgust 2022 | 17:09

    Забранити му рад на јавном медијском сервису!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA