Veliki povod za slavlje u porodici Vladimira Tomovića: Bivši zadrugar obratio se emotivnim rečima

- Sve nas čeka naša sudbina i od nje pobeći ne možemo, ma šta sanjali - rekao je on

  • 1
Vladimir Tomović Printskrin Telegraf

Bivši zadrugar Vladimir Tomović objavio je na Instagramu da ima povoda za slavlje, a ubrzo su usledile čestitke sa svih strana.

Naime, Tomović je sa prijateljima i porodicom proslavio svoj 40. rođendan u rodnom Baru, a tim povodom oglasio se na Instagramu gde je objavio fotografiju kako pozira sa svojim bratancem, dok duva svećice na torti.

- Kako opisati fotografiju, a znam da će se u komentarima provući milion pitanja poput: "Kada će svadba?" Tadija je divan, ali kada ćeš svoje da ljuljaš?" Ljudi moji. Danas sam napunio 40 godina i shvatio da život nije ono što sanjamo - poručio je Tomović, pa dodao:

- Da je tako sve žene bi bile princeze i balerine jer su kao devojčice o tome maštale, a svi muškarci bi bili piloti, kauboji ili fudbaleri. Sve nas čeka naša sudbina i od nje pobeći ne možemo, ma šta sanjali. Živi mi bili. Volim vas.

Inače, mnogi su se zapitali kako mu Ivana, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, nije javno uputila čestitktu, pa su se Vladini fanovi zabrinuli šta se dešava između njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije)

Video: Vladimir Tomović ugostio ekipu Telegrafa u svojoj kući u Baru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA