Bugarka ima najveća usta na svetu, a planira još plastičnih operacija: Želi da postane Balkanska barbika

Bugarski mediji pisali su o ovoj devojci nekoliko puta i ona je prava atrakcija

  • 5
Andrea Ivanova Printskrin: Instagram/ andrea88476

Andrea Ivanova, devojka iz Bugarske sa svojih 24 godina ponela je titulu osobe s najvećim ustima na svetu. Njoj je cilj da postane "Balkanska barbika".

Bugarski mediji pisali su o ovoj devojci nekoliko puta i ona je prava atrakcija.

Dosad je imala 30-ak korekcija na ustima, odnosno primila je 30 injekcija filera. Zbog svog izgleda, do sada je prikupila preko 22.000 pratilaca na Instagramu.

Inače, usta nisu jedina koja je radila. Ona je dala i 3.500 evra kako bi povećala grudi, pa sada osim predimenzioniranih usana, ima i upadljiv dekolte.

Andrea je nedavno objavila i fotografiju kako je izgledala pre operacija, a mnogi su bili izneđeni zašto je prirodno lepa devojka to napravila od sebe. 

Ona je završila studije nemačke filologije u Sofiji, a u jednom od intervjua je rekla da joj se, otkako je povećala usta, javljaju muškarci na Instagramu i nude novac da se upoznaju. 

Inače, Andrea planira da restrukturiše lice, odnosno da promeni oblik lica i brade kako bi bila savršenija, prenosi "MSN".

Video: Brutalne grudi i dekolte žene srpskog reprezentativca: Rajkoviću, kakvu si bombetinu oženio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA