Đokovići iskeširali 65.000 evra samo za muziku na svadbi: On je najviše zaradio

Osim što su se lepo proveli i zabavili, naši pevači su dobro i zaradili

  • 7
Venčanje Đorđe Đoković, Milica Pavlović, Aleksandra Prijović, Željko Samardžić, Sergej Ćetković, Saša Kovačević, Aleksandar Aca Sofronijević Foto: Kobra, Pixabay, Nikola Tomić, ATA Images, Marko Jovanović

Dvodnevna svadba Saške Veselinov i mlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa, privukla je veliku pažnju u danima za nama. Ovo slavlje bilo je sve samo ne obično, a brojne zvanice zabavljalo je čak šest naših vrsnih muzičara.

Naime, na prvom gala svadbenom veselju zapevali su Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović, dok su drugog dana na plaži zvanice zabavljali Saša Kovačević, Milica Pavlović i naposletku naš popularni harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Priča se da su Đokovići dali pravo bogatstvo za ove izvođače. Naime, kako pišu domaći mediji, za njihov angažman na svadbi dali su ukupno 65.000 evra!

Tako se priča da je Prijovićka zaradila 12.000 evra, Milica Pavlović i Aleksandar Sofronijević Sofra i Sergej Ćetković po 10.000 evra, Saša Kovačević čak 15.000 evra, dok je najmanji honorar dobio Željko Samardžić - 8.000 evra.

Dakle, osim što su se lepo proveli i zabavili i uopšte bili prisutni na venčanju kod najpoznatije porodice u Srbiji, naši pevači su dobro i zaradili

Video: Milica Pavlović i Jelena Đoković ukrstile glasove na svadbi Đorđa: Hit snimak iz Crne Gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jednina

    14. septembar 2022 | 22:46

    Nisu Djokovici iskesirali, vec Novak Djokovic

  • Nkl

    14. septembar 2022 | 22:26

    Ja stvarno ne znam da li ovaj podatak nekome bitan. Meni, zaista nije, kao i vecini.

  • Zarko

    14. septembar 2022 | 22:45

    1,800,000 din dobio Sasa Kovacevic za jedno vece pevanja??? Ja moram da radim u fabrici tacno 4 godine po 40,000 din da bi zaradio 15,000 evra. 😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA