Darko Lazić se nije pojavio na unapred zakazni nastup za koji je uzeo pare

U subotu uveče pevač je trebao da održi nastup sa svojim kolegama Reljom i Rastom, ali se iz nepoznatih razloga nije pojavio

  • 0
Darko Lazić

Foto: Kobra

Darko Lazić se u subotu uveče nije pojavio na zakazanom nastupu koji je trebao da održi sa svojim kolegama Rastom i Reljom, a za koji je prethodno uzeo pare.

Razlog zbog čega je Darko to uradio nikome nije poznat kao i zašto se nikome nije javljao na teleofon.

- Rasta i Relja su na vreme stigli na aerodrom. Međutim, Lazić se iz nekog razloga nije pojavio tamo. Ceo dan je zbog njega trajala agonija. Ono što je najčudnije jeste da je on krenuo ka aerodromu svojim kolima, a njegovi muzičari svojim. Međutim, čovek je odjednom nestao. Bukvalno niko nije znao šta mu se desilo i gde je otišao. Članovima benda je rekao da će on ići svojim automobilom do aerodroma, i to je sve što znaju. Njima ništa nije bilo jasno, ali su otišli za Švedsku nadajući se da će se on u jednom trenutku pojaviti. Svi su ga zvali - od njegovih menadžera, do organizatora koncerta - i nisu mogli da ga nađu. Telefon mu je bio ugašen, zvali su ga i na Vocap, ali se nije javljao. Kao da je u zemlju propao - priča izvor za "Kurir", pa dodaje:

- Ekipa je imala let po podne, oko dva sata. S obzirom na to da se nije pojavio na aerodromu, organizatori su mu uzeli nove karte za let u 18 časova. Međutim, Darko je i dalje bio nedostupan, tako da je i taj let propustio. Više nisu znali šta da rade niti kako da pokušaju da ga pronađu. Zvali su i njegovu devojku Katarinu, kako bi preko nje saznali da li je s njim sve u redu i da nisu možda zajedno, ali ni ona se nije javljala na pozive.

- Za ovaj nastup dat je i avans njegovim menadžerima. Pored toga, plaćene su avionske karte za njega i članove benda, pa je kupljena nova karta za njega, zatim hotelski smeštaj za sve njih. Organizatori su zbog njega ostali kratki za nekih 6.000 evra najmanje. Zbog ovakvog neprofesionalnog ponašanja svi su jako besni, a ljudi iz Švedske traže od Lazićevog menadžmenta da im vrate novac koji su im dali, kao i da plate sve ostale troškove. Rasta i Relja su napravili super atmosferu, klub je bio krcat bez obzira na to što ih je Lazić ispalio - završava isti izvor.

Njegova majka Branka takođe nije znala šta joj se sinom.

- Ne znam ja ništa o tome. Nismo se čuli ni videli nekoliko dana. Sad ću ga ja pozvati da vidim gde je. Nadam se da je sve u redu. Javiću vam se kasnije - rekla je Branka, ali se kasnije ni ona nije javljala.

Navodimo da se Darku ovo već dešavalo i da nije prvi put da se ne pojavi na unapred zakazani nastup za koji je unapred uzeo novac.

Video: Darka Lazića nova devojka sočno poljubila u kafani dok je pevao Moje bivše žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA