Nakon nestanka srpskih jutjuberki, pojavio se jezivi snimak: Anđela je snimila čoveka u crnom ispred kuće

Anđela je pre tri dana objavila video u kojem se požalila pratiocima da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću

  • 32
Anđela i Nađa Đorđević, Anđeča i Nađa Printskrin: Youtube/Andjela&Nadja

Srpske jutjuberke Anđela i Nađa, nestale su juče bez traga i glasa što je saopštio njhov zabrinuti otac Zoran, a sada se na mrežama pojavio snimak koji je nastao nekoliko dana pre nestanka sestara.

Naime, Anđela je pre tri dana objavila video u kojem se požalila pratiocima da je ispred svoje kuće videla nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću.

Kako je mlada jutjuberka objasnila, videla je nepoznatog muškarca koji ju je posmatrao, što je nju znatno uplašilo.

- Sedim ovde u kuhinji i neki dečko, čovek, ne znam šta je jer je bio sav u crnom, u janki i kapuljači. Došao je do ćoška i gledao u dvorište, kuću. Slikala sam ga, ali tek kada se odaljio. Sreća pa sam ja zaključana - rekla je Anđela.

Sporan snimak pogledajte u nastavku tektsa:

@aki.naki_ ♬ original sound - Andjela&Nadja

Podsetimo, Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih jutjuberki Anđele i Nađe, nakon što je prošle noći u kratkom lajvu obelodanio da su mu nestale ćerke, otkrio je nove detalje.

Zoran je, naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni. Nestale su, kako kaže, i njegova supruga i rođaka.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran za Pink.rs.

Njega dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    18. oktobar 2022 | 13:49

    Nadam se da se glupiraju radi popularnosti

  • Goran

    18. oktobar 2022 | 13:53

    A sta su to jubtuberke? O čemu se tu radi?

  • Neko

    18. oktobar 2022 | 15:14

    Ako je ovo šala, treba ih žestoko udariti po džepu, jer takve kao oni to najviše boli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA