Otac nestalih jutjuberki otkrio nove detalje: "Izašle su da prošetaju psa, tu im se gubi svaki trag"

Zorana dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu

  • 9
Otac Anđele i Nađe

Printskrin: Youtube/Andjela&Nadja, Foto: Instagram/andjelica

Zoran Đorđević, otac popularnih srpskih jutjuberki Anđele i Nađe, nakon što je prošle noći u kratkom lajvu obelodanio da su mu nestale ćerke, otkrio je nove detalje.

Zoran je, naime, rekao da od juče nema nikakve informacije o svojim ćerkama, kojima su isključeni telefoni. Nestale su, kako kaže, i njegova supruga i rođaka.

- Nije nikakva fora, ne znam gde mi je porodica! Još uvek nemam nikakve informacije, nisam spavao celu noć. Anđela je nestala juče u Parizu posle 16 časova, Marija i Tina su izašle iz stana u 18 časova da prošetaju kuče i tu im se gubi svaki trag... A Nađa je nestala u 20 časova, odmah posle škole - objasnio je Zoran za Pink.rs.

Njega dodatno brine to što, prema zakonima u Francuskoj, nestanak porodice može prijaviti tek nakon 48 sati, što bi dodatno otežalo istragu, ukoliko do tada ne bude došao do novih saznanja.

- Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim. Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema - zaključio je zabrinuti otac devojaka sinoć.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Video: Poslednji snimci sa Instagrama: Ovo je Jutjuberka Kristina koja je oduzela sebi život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    18. oktobar 2022 | 12:43

    Izbace lajv, inkasiraju, dominiraju jutjub scenom, izbagovao... Mi seljaci pola teksta ne razumemo.

  • Ana

    18. oktobar 2022 | 13:24

    Mislim da je u pitanju NLO s obzirom da su nestale cetri osobe.Sta je sa psom?

  • Hrana,ovo-ono

    18. oktobar 2022 | 13:02

    Mi se primimo na vest a one će imati vise pratilaca? Samo neka su žive !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA