Đoganijevu ćerku napao manijak u parku: "Treba se suprotstaviti i ne pokazivati strah, to ih uzbuđuje"

Pevačica i tiktokerka je uspela nekako da se izvuče i to jer je smogla snage da mu se suprostavi i na taj način spase sebe i prijateljicu

  • 1
Silvija Đogani Printskrin: Instagram/ djoganisilvia

Naslednica Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvia Đogani preživela je pravi pakao kada je nju i drugaricu u parku napao manijak.

Pevačica i tiktokerka je uspela nekako da se izvuče i to jer je smogla snage da mu se suprostavi i na taj način spase sebe i prijateljicu.

- Imala sam 15 godina kada je manijak napao drugaricu i mene u parku dok smo se ljuljale. Nas dve smo hrabro potrčale ka njemu da ga pojurimo i on je istog trena kada nas je ugledao, počeo da beži. Verovatno smo u tom trenutku prestale da budemo u domenu njegovog interesovanja - kaže ona i dodaje:

- Treba se suprostaviti i odvažiti, biti hrabar, jer je to jedini način da se spasite od takvih devijantnih osoba. Moje mišljenje i stav je da žena svim silama treba da se potrudi da ne pokaže strah, jer je to ono što manijake na neki način uzbuđuje - istakla je pevačica za Informer.

Atraktivna crnka ističe da je počela da zarađuje od tiktoka.

- Svaka objava na tiktoku mi ima po 500.000 pregleda, ljudima se dopada ono što snimam. Lepo može da se zardi i nikada ne može da vam bude dosadno jer stalno smišljate i radite nešto kreativno-istakla je Đoganijeva.

Video: Slađa Delibašić u šestoj deceniji čini čuda na sobnom biciklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA