Popović prvi put o obnovi saradnje sa Pinkom: Saša prokomentarisao gledanost, pa pomenuo Jelenu Karleušu

- Što se tiče Karleuše ona je bila članica žirija kod nas, rastali smo se u jednom dobrom raspoloženju i protiv nje zaista nemam šta loše da kažem - rekao je Popović

  • 2

Saša Popović pojavio se danas na snimanju Zvezda Granda i prvi put progovorio o prelasku Zvezda Granda na Pink, otkrio da li se nada rastu šera, ali pomenuo i Nedu Ukraden, pevačicu u čijoj se knjizi pominje.

- Željko je sedeo prekoputa, Šljivić prekoupta potpisali su ugovor i to je bilo to. Emisije koje su se emitovale na Prvoj prelaze na Pink i to je to - rekao je kratko Popović.

Kako se godinama unazad spekulisalo da je Brena u lošim odnosima sa vlasnikom televizije Pink, Željkom Mitrovićem, Popović je otkrio da li prelaskom gotovo svih emisija Granda na ružičastu TV, znači da će publika uskoro moći i Brenu da vidi na Pinku.

- Verovatno, to nije pomirenje. Mitrović i ja se nikada nismo svađali, uvek smo bili u dobrim odnosima. Jednostavno to je bio splet okolnosti kada su Zvezde Granda 2014. godine prešle na Prvu, vratili smo se nazad. Ne vidim tu nikakv problem, to je i on rekao. Zaista smo u prijateljskim i dobrim odnosima bili sve vreme dok smo bili na Prvoj.

Na pitanje da li očekuje veću gledanost Zvezda Granda prelaskom na Pink, Saša je dao konkretan odgovor:

- Pink kao najgledanija televizija na našim prostorima, automatski znači da će i naše emisije biti gledanije. Zvezde Granda su same po sebi imale veliku gledanost i dok smo bili na Prvoj, ali Pink je gledanija televizija i automatski su sve emisije gledanije.

Popović se dotakao i Jelene Karleuše, koja je pre nekoliko dana u svom maniru prokomentarisala prelazak Granda na RTV Pink.

- Što se tiče Karleuše ona je bila članica žirija kod nas, rastali smo se u jednom dobrom raspoloženju i protiv nje zaista nemam šta loše da kažem. Njeno viđenje toga da su Zvezde Granda, odnosno gledanost pala, nije tačno.  Postoji merenje koja dokazuju da je gledanost u prošloj sezoni u odnosu na nekoliko psolednjih sezona najgledaniji. I treba da pravi svoj šou, evo i Ceca ima. Svako u ovoj državi može nešto da napravi i predsatvi publici. Ovo je demokratska zemlja, svako ima šansu. Zvezde Granda su prisutne 18 godina, to je jedan brend - kaže Saša.

Zvezde Granda Foto: Nikola Anđić

Pevačica Neda Ukraden nedavno je izdala knjigu, svoju autobiografiju u kojoj se pominje i Saša. Neda u svojoj autobiografiji tvrdi da je pevačica Lepa Brena bila ljubomorna na nju i njenu vezu sa Popovićem, što je Saša sada demantovao.

- Video sam da me spominje u knjizi, šta da kažem, nije baš tako kako je napisala. Nije baš tako - rekao je Saša Popović i dodao:

- Kao prvo, ja mislim da bih mogao da napišem knjigu koja bi mogla da obori sve ove knjige sa estrade. Ne znam da li bi postojala ikada prodavanija knjiga u ovoj državi. Ali, da iznosim intimu šta mi se dešavalo u javnosti pre Suzane, kada sa kim i kako, nije okej. Ne bih se time bavio. Ali ok, svako ima svoje želje. Ono što je napisala je napisala, ali to nije baš tačno - rekao je on.

Zvezde Granda Foto: Nikola Anđić

Na pitanje da li je istina da je Lepa Brena bila ljubomorna na Nedu Ukraden i njenu vezu sa Popovićem, on je odgovorio – ne.

- Brena je u to vreme bila najveća, to je bila devedeseta godina, te godine smo imali velike koncerte u Bugarskoj, 100 hiljada ljudi, itd. To je bio vrhunac naše popularnosti, ko bi mogao Brenu da zameni? Neda je isto bila popularna, da, ali da je bilo ljubomore, nije. Svako je radio svoj posao - rekao je Popović.

Kompletnu Sašinu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. oktobar 2022 | 20:32

    Ko zna sta mutite i koliko para vrti gde burgijja nece

  • Maja

    24. oktobar 2022 | 23:55

    Pink je mozda bio najgledanja televizija sa bogatim muzičkim programom nekih 2000-ih al danas to nije. Niko ne gleda više Pink osim rijaliti fanova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA