Nakon što je Dragana Kosjerina pokazala zgodnog verenika, na Instagramu nastao haos: "Da li će da je ženi?"

Nedugo nakon što je vereniku čestitala rođendan, komentari njenih pratilaca su usijali Instagram

  • 2
Dragana Kosjerina i Bojan Printskrin: Instagram/dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina već nekoliko godina uživa u ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom, a sada je voditeljka odlučila da vereniku rođendan čestita i putem društvenih mreža te objavila njegovu sliku.

- Srećan ti rođendan, moj Bo. Za sve lepše godine - napisala je voditeljka u opisu fotografije.

Nedugo nakon što je vereniku čestitala rođendan, komentari njenih pratilaca su usijali Instagram.

Bilo je onih koji su se pridružili čestitkama, onih koji su pisali da su "najlepši par", ali većinom su muškarci pitali Bojana "da li će da je ženi", dok je jedan pratilac imao savet za Draganu: "Bolje da si mene izabrala, bila bi srećnija, ja pogotovo".

Podsetimo, Dragana i Bojan verili su se na jesen 2019. godine, ali je, kako je voditeljka jednom prilikom ispričala, pandemija odložila njihovo venčanje.

- Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom - takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - rekla je Dragana jednom prilikom.

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost - ispričala je voditeljka pre izvesnog vremena za Gloriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA