≫ 

Posle dve godine čekanja, pevač otkrio sa kim je ukrstio glas: Ovo niko nije očekivao

- Konačno sam dobio dozvolu da mogu sa vama da podelim vest koja će vas poprilično iznenaditi - rekao je on

  • 0
Danijel Alibabić Foto: ATA images

Iako je već u nekoliko navrata najavljivao duet sa poznatom pevačicom koji će biti deo novog albuma "Dvije strane", Danijel Alibabić je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio vest o kojoj koleginici je reč.

- Konačno sam dobio dozvolu da mogu sa vama da podelim vest koja će vas poprilično iznenaditi. Nagađalo se ko je koleginica sa kojom sam snimio duet… U pitanju je pevačica čiji rad pratim i volim od malena. Moja želja je bila da to bude Viki Miljković  - izjavio je pevač.

Podsetimo, pesmu "Kome" potpisuju provereni hitmejkeri Dragan Brajović Braja, Dragan Tašković Taške i Marko Kon. Da stvar bude zanimljiva ova pesma u fioci čeka na realizaciju nešto više od dve godine.

- Brojne stvari i okolnosti dogodile su u te dve godine. Pre svega najznačajnija i najbolnija je svetska pandemija Korone koja je na kratko zaustavila sve pa i moj rad na novom albumu. Čekajući nova i bolja vremena nisam odustao od dueta, a i Viki je bila izričita da je pesma "Kome" savršen duet upravo za nas dvoje - dodao je Danijel.

Album "Dvije strane" prikazaće dve apsolutno različite muzičke strane Danijela Alibabića. Po svemu što je do sada najavio, nema sumnje da će ovo biti zima u znaku njegovih novih pesama.

Danijel Alibabić i Viki Miljković Foto: Ognjen Nestorović

Video: Danijel Alibabić organizovao luks svadbu: Prvi snimci sa slavlja u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA