≫ 

Skandal na nastupu Mie Borisavljević: Pevačica navodno odbila da izađe na binu, evo koji je razlog

Prema rečima izvora, Mii se nije svideo broj okupljenih ljudi, pa je to bio razlog zbog kog je odbila da izađe da peva

  • 3
Marko Gobeljić, Proslava rođenja ćerke Foto: Nikola Tomić

Poznata pevačica Mia Borisavljević odbila je navodno da nastupi u jednom klubu u Mladenovcu, zbog čega je navodno ostavila i posetioce i gazdu diskoteke na cedilu.

Borisavljevićeva, prema rečima izvora za Republiku koji se tom prilikom našao na licu mesta, nije želela da izađe na binu, iako se uredno pojavila na ranije zakazanoj "tezgi".

Prema rečima izvora, Mii se nije svideo broj okupljenih ljudi, pa je to bio razlog zbog kog je odbila da izađe da peva, piše Republika.

Podsetimo, pre nepunih dva meseca na nastupu Borisavljevićeve u Obrenovcu dogodila se prava drama, kada je jedan od posetilaca izvadio pištolj, a čini se da pevačica od tog trenutka ima traumu.

- Ništa nije ukazivalo na to da može da nastane problem. Ljudi su došli da se zabave. Bilo je raznih ljudi, a u jednom trenutku je počelo hoškanje između nekih mladića. Jedan je izvadio pištolj i devojke koje su bile u blizini počele su da vrište. Potukli su se. Pevačica je za to vreme pevala, nije prekidala. Mislim da ona nije ni bila svesna da je neko potegao oružje jer je bio mrak. Obezbeđenje kluba je odmah skočilo i izbacilo tog čoveka sa pištoljem - rekao je tada izvor za domaće medije.

Video: Kuku, Mia, kolike su: Bikini neobičnog dizajna i ugao snimanja istakao ogromne grudi pevačice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    13. novembar 2022 | 12:23

    Da se ne bi blamirala jer je niko nije došao slušati, cura odbila da izađe. Realno. Ovako bar može nastavit da misli da je velika zvezda.

  • Boža zemunac

    13. novembar 2022 | 20:55

    A šta ova peva.

  • Zbunjen

    13. novembar 2022 | 20:03

    Bilo je malo ili puno ljudi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA