≫ 

Čuvena pevačica iznela šokantne detalje o vezi sa čuvenim gazda Jezdom: "Posećivala sam ga u zatvoru"

- Pričao mi je da sam mu bila zanimljiva jer sam ga kulirala. Svi su skakali da se upoznaju s njim, ali ne i ja.- tvrdi pevačica

  • 3
Snimanje TV emisije Kod Lee Kiš Foto: ATA Images

Andrijana Anči Dabetić devedesetih godina je važila za jednu od najfatalnijih žena s javne scene, a već 30 godina uz njeno ime se vezuje i ime biznismena Jezdimira Vasiljevića, čuvenog gazda Jezde, o čemu je sada i javno progovorila.

Pričalo se da mu je bila ljubavnica, zbog čega ju je i finansirao, a ona danas kaže da joj je interesantno kako ta priča i sada intrigira.

U intervjuu za domaće medije Anči je progovorila o navodnoj vezi s čuvenim bankarom, koji je osuđen da je sa saradnicima oštetio građane za desetine miliona maraka.

- Tvrdim da bi svi voleli da su bili na mom mestu. Znam mnoge koji su lupali i nogama i rukama. Pevala sam u Budvi svake večeri, dok su drugi pevači nastupali samo vikendom. Priče su krenule od toga - kako ona, zašto ona, zašto se u nju ulažu pare, pa da sam njegova ljubavnica, a onda i vanbračna ćerka - rekla je Anči o gazda Jezdi, a onda oktrila kako je on odabrao baš nju.

- Pričao mi je da sam mu bila zanimljiva jer sam ga kulirala. Svi su skakali da se upoznaju s njim, ali ne i ja. U meni je prepoznao sebe. Rekao mi je da sam i ja trčala i tražila saradnju, sigurno nikada do toga ne bi došlo. Odbila sam i nekim njegovim prijateljima da pevam za stolom za bakšiš, i to mu se svidelo. Rekao je: "Ova mala ima stav!" Imala sam samo 19 godina. Ljubavna veza s njim nije postojala, čak ni platonska.

Ona je otkrila i da li je imala problema kada je on pobegao iz zemlje.

- Bila sam označena kao njegova ljubavnica. Pričalo se da sam pobegla s njim, pa da sam ostala u zemlji, ali i da je pola para kod mene. Nije bilo prijatno. Bila sam žrtveno jagnje. Živela sam na Dušanovcu kao podstanar, a mojoj gazdarici su pričali kako imam vilu na Dedinju koju izdajem. Dve neselje od njegovog odlaska iz zemlje gostovala sam kod Minimaksa. Stala sam pred ljude i rekla sad šta ti bog da. Rekla sam da je taj čovek finansirao moj album, ali je finansirao i mnoge druge projekte, ali to nije bilo zanimljivo kao ja.

Anči kaže da gazda Jezdu posećivala u zatvoru.

- Tek kada je uhapšen. Pozvao me je njegov advokat i pitao da li želim da ga posetim. Rekla sam vrlo rado, jer je taj čovek stao iza mene kada je meni značilo. Tada sam prvi put otišla u CZ, ostavila sam mu novac za cigare. Rekao mi je: "Mnogima sam davao šakom i kapom, kamo sreće da sam tebi, jer samo ti dolaziš, a oni sad i ne znaju ko sam." Kada je izašao iz zatvora, otišla sam u kancelariju kod advokata i tamo smo se videli - rekla je Anči za "Kurir".

Video: Maja Marinković ne prestaje da provocira Pecu i Sandru: Ja sam ona koju ti ona brani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    18. novembar 2022 | 21:57

    Nikakva pevačica ,nikakva riba...izvukoše je iz naftalina

  • miro

    18. novembar 2022 | 23:41

    gazda jezda je stvorio da bude popularna.prvo joj namesto da bude misica c.gore i srbije pa pevaljkaa ali uvek samo ostala pevaljka u pokusaju.

  • Milorad

    19. novembar 2022 | 13:43

    E pa nije bas, da nije bila riba. Anci kad je bila mlada, bas je bila dobra, i ne pricajte vise bez veze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA