Iva Grgurić mesečno zaradi i do 5.000 evra: Živi na visokoj nozi, a sve zahvaljujući ovom biznisu

Starleta je potpisala ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode

  • 1
Iva Grgurić Foto: Nikola Tomić

Iva Grgurić iskoristila je svoju pobedu u Zadruzi da postane popularna i na društvenim mrežama, zahvaljujući kojima zarađuje visoke sume novca.

Navodno, starleta je potpisala ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode i zahvaljujući tome, mesečno zaradi oko 5.000 evra.

- Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što ona reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koje sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude - rekla je Ivina prijateljica i dodala:

- Super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra - kaže ona za Informer,

Iva nije želela da otkriva tačnu cifru, ali je rekla da od ovog posla može odlično da se živi.

- Prezadovoljna sam novcem koji zaradim. Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno - rekla je Iva i dodala da novac koji zaradi ulaže u privatni biznis.

- Ja sam multipraktik, nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac kaplje sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis i odlično mi ide, uskoro ću otkriti o čemu se radi. Sebe bih nazvala influenserkom nikako starletom. Nemam sponzora, već samu sebe izdržavam, Živim u iznajmljenom stanu koji plaćam. Vredna sam i ništa mi nije teško i sigurna sam da ću jednog dana biti milionerka - kaže Iva.

Video: Vreli snimci pobednice Zadruge 3: Iva Grgurić se mazi sa dečkom u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA