≫ 

Stoja se seli iz Srbije sa mužem: Luksuznu kuću će pazariti na moru i tamo će živeti, ali ne u Crnoj Gori

"Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi - da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda", tvrdi izvor

  • 16
Stojanka Novaković Stoja Foto: Nikola Tomić

Folk pevačica Stojanka Novaković Stoja navodno je rešila da se preseli u Hrvatsku i to u Pulu, i već određeno vreme traži luksuznu kuću na moru koju planira da kupi.

Naime, popularna folkerka na moru želi da nastavi svoj život sa suprugom.

Njih dvoje poseduju kuću na Bežanijskoj kosi koju su izdavali, a već neko vreme živeli su na manju u Perlezu. Sada se dvoume da li kuću na Bežanijskoj kosi u kojoj su godinama živeli da prodaju ili da nastave da je izdaju.

- Stoja i njen suprug duže vreme traže kuću gde će se preseliti. Ona je bila već dva, tri puta u Puli u kratkom vremenskom periodu da bi videla kakvih kuća ima u ponudi. Najverovatnije će se odlučiti za kuću u poznatom naselju Zelenika s veličanstvenim pogledom na more. Odluku o preseljenju su već doneli, to im je prioritet za narednu godinu - tvrdi izvor i dodaje:

- Njih dvoje sad samo razmišljaju o tome šta da rade s kućom na Bežanijskoj kosi - da li da je prodaju, pošto imaju nekoliko primamljivih ponuda, ili samo da je izdaju kao što su dosad radili, otkad su se preselili u Perlez. To imanje će svakako zadržati jer je Stoja jako vezana za njega i to se ne dovodi u pitanje - završava izvor za Kurir.

Video: Stoja na snimanje stigla sa novom frizurom, kolege je jedva prepoznale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zana

    14. decembar 2022 | 09:57

    Gde u Hrvatsku zeno. Jesi ti srpkinja. Vama se tamo podsmevaju. Vasoj muzici. Moze li Srbin da zivi lepo u Hrvatskoj. Ponosan Srbin sigurno NE

  • Nešo

    14. decembar 2022 | 09:43

    Srećan put....

  • Jelena CH

    14. decembar 2022 | 09:56

    Nebi bilo lose da svi izadjemo na Referendum Pa da se tako odluci o prodaji kuce🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA