Aleks Nikolić ne želi da učestvuje u Zadruzi: "Naći ću neki posao, rijaliti karijera je gotova"

Ona je sada odlučila da više neće učestvovati u rijalitiju, već je ispričala cimerki Ani Spasojević da po izlasku iz Bele kuće menja život iz korena

  • 9
Aleksandra Nikolić Foto: Kobra

Aleksandra Nikolić odlučila je da batali rijaliti karijeru i da se zaposli. 

Povod za to bio je Filip Car koji ju je ostavio zbog Maje Marinković, a zbog kojeg je ona prevarila dečka Dejana Dragojevića u rijalitiju.

Ona je sada odlučila da više neće učestvovati u rijalitiju, već je ispričala cimerki Ani Spasojević da po izlasku iz Bele kuće menja život iz korena.

- Naći ću neki posao, rijaliti karijera je gotova, dosta od mene. Možda ako bude nekad onaj "All Stars", tad ću da uđem... Do tada od mene dosta, moram da se pozabavim malo svojim životom. Ovo je pravi trenutak. Ja sada počinjem nešto novo... - pričala je Aleks, dok je Ana samo nemo slušala.

Inače, Aleksandra i ne sluti šta se dešava u spoljnom sveti u da ju je svedok saradnik Srđan Lalić raskirnkao na suđenju koje se vodi protiv klana Velje Nevolje. Naime, on je tokom svog izlaganja otkrio da je mesar Marko Miljković imao odnose sa starletom i rijaliti učesnicom Aleksandrom Nikolić

Ovim povodom oglasila se i Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić, koja tvrdi da njena ćerka nije bila sa Miljkovićem.

- Aleks nije bila sa Markom! Njih dvoje se znaju od detinjstva jer su nam Miljkovići komšije, žive tri kuće od nas. Ali Marko nam nikada nije bio u stanu. Samo je njegov brat dolazio kod nas na slavu, on je dobar i pošten dečko, radi kao kuvar u Nemačkoj. Sa Markom smo bili samo na "dobar dan" kada se sretnemo. Mi nemamo nikakve veze sa kriminalnim klanom! - rekla je Aleksandrina majka za Informer.

- Taj Lalić laže! Možda je zaljubljen u moju ćerku, pa hoće da joj naudi jer ga je odbila. Što ne pričaju o prostitutkama kojima su kupovali stanove, kuće, automobile od 100.000 evra, otvarali kozmetičke salone... Uhvatili su se mog deteta, koje dinar nikome nije uzelo. Zabole me za Lalića, demantujem svaku njegovu reč. To što je pod zakletvom na sudu, ne znači da govori istinu. Da je ispravan čovek, ne bi radio sve ono što je radio. Može da se kune u Boga oca, tvrdim da jede go*na! Ko će njemu da veruje? - rekla je ona.

Video: Biram devojke kao da sam slep: Dejan Dragojević o pominjanju Aleks na suđenju Belivuku i o Dalili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miša

    22. decembar 2022 | 17:19

    Šta ima da traži drugi posao, samo neka nastavi sa poslom kojim se bavila i pre zadruge. Ima bogato iskustvo a sa zadrugom je postala još poznatija i posao će da cveta.

  • Super Brundo

    22. decembar 2022 | 18:47

    Postace voditeljka za pocetak.Onda ce da napise svoju autobiografiju.Posle toga ce da se uclani u stranku.Zatim ce da postane narodna poslanica, a kasnije i ministarka.

  • Regrutovana

    22. decembar 2022 | 17:41

    Za pornhub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA