≫ 

Da li je ova fotografija odala Anđelku Prpić da je trudna? Glumica u beloj haljini, nazire se stomak

Mnogi komentarišu da se upravo na ovoj njenoj fotki, koja je završila na mrežama, vidi da je glumica u drugom stanju

  • 29
Anđelka Prpić Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumica Anđelka Prpić trudna je po drugi put, a njen novi partner i otac deteta navodno je najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Darija Prpića. Ovu informaciju smo saznali i prvi objavili sinoć, a postoji jedna fotografija koja je zagolicala maštu i razotkrila njenu trudnoću.

Novi izabranik Anđelke Prpić navodno je izvesni M.Ž., sa kojim se njen bivši suprug druži još od srednje škole.

Sada je na društvenim mrežama isplivala jedna Anđelkina fotografija koja je pokrenula lavinu reakcija.

Naime, sudeći po fotografiji, mnogi zaključuju da je glumica uveliko u drugom stanju, iako to zvanično još uvek ne želi da potvrdi.

Mnogi komentarišu da se upravo na ovoj njenoj fotki, koja je završila na mrežama, vidi da je glumica u drugom stanju.

Fotografiju pogledajte u nastavku teksta.

Anđelka Prpić Printskrin: Instagram

Mnogi su na ovu fotografiju reagovali rečima hvale na njen račun, te konstatovali da je lepa trudnica, te da blista u drugom stanju.

Pomenuti M. Ž. je, navodno, zbog glumice ostavio partnerku sa kojom je bio 11 godina u vezi. Raskid se odigrao u martu ove godine, a pretpostavlja se da su od tada on i glumica zajedno. Da su se družili i pre svedoče objave na društvenim mrežama, a čak su zajedno proslavili i njen rođendan 25. oktobra.

Inače, ovaj muškarac je bio i na njihovoj svadbi 2011. godine, a Anđelka nije bila raspoložena da priča o pomenutim tvrdnjama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    24. decembar 2022 | 11:27

    Pustite zenu na miru neka zivi svoj zivot. Razvela se, slobodna, ima pravo da bude sa kim zeli. Lepa, zgodna, slobodna, zeli da zivi zivot a ne da prodje pored nje. Ne razumem vasu bolesnu potrebu da komentarisete svaciji zivot na najgori nacin a nemate pojma ni o njegovom zivotu, situaciji, odnosima. Nenrazumem tu potrebu, jedino da bi se ostavio neki komentar, duhovitost, sta ? Strasno losa ljudska osobina. Sada lupajte -

  • Ma nije valjda

    24. decembar 2022 | 10:02

    Vaaauuuu,sad svi znamo sta je radila s najboljim ortakom svog bivseg muža!Jos jedna estradna svetica.. da estradna....

  • Aleksandar

    24. decembar 2022 | 12:06

    Neverovatno je koliko je nama kao drustvu sve postalo normalno prihvatljivo,naravno da svako ima pravo da zivi svoj zivot onako kako zeli ali neke stvari prosto nisu u redu,u kom univerzumu je Ok ljudski da neko bude sa zenom od svog najboljeg prijatelja,i naravno da se to desavalo i desavace se ali nema potrebe da se to predstavlja kao nesto sto je eto tako super

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA