≫ 

Ceca progovorila o Anastasijinoj karijeri: "Nije joj lako, rekla sam joj da ona nije ja"

  • 2
Ceca Ražnatović Printskrin: Blic TV

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u jutarnjem programu kod Dee Đurđević i Predraga Sarape i tom prilikom se prisetila koncerata na Ušću, ali i govorila o karijeri ćerke Anastasije i sina Veljka.

Prvo je evocirala uspomene na koncert koji i dalje drži rekord najposećenijeg u Evropi, a po podacima sa Vikipedije je osmi na svetu.

- Žurka na Ušću  je trajala preko tri sata. Mogla sam da pevam i sedam sati bez prestanka. To može da se ponovi. Dobra pesma i dobar album to privlači publiku. Karijeru stvaraju pesme a sve ostalo je propratno. Možete da promašite jedan album ali ne i više. Nisam neko ko po svaku cenu želi da ima novi album i da spušta kriterijume. Poslednji album sam izbacila 2016. a od tada nijedna pesma me nije pronašla. I dalje tražim pesme - rekla je Ceca i otkrila da od prvog velikog koncerta nije menjala cenu ulaznice.

- Od Marakane nikada nisam promenila cenu ulaznice. Smatram da je to poštovanje moje publike. Trudila sam se da ih zaštitim i da svako može sebi da priušti da dođe i da uživa - rekla je ona i progovorila o karijeri svoje naslednice.

- Anastasija odlično peva folk muziku ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako. Ima uspešnu majku i normalno da će je porediti. Ja sam joj rekla ti si Anastasija Ražnatović nisi Ceca i treba da gradiš svoj put. Isto sam rekla i sinu ti nisi Željko nego si Veljko. Anastasija nije gladna karijere, ona uživa u tome što radi i ide polako. Ona je veliki tremaroš i toliku tenziju mi je nabila pre svog prvog nastupa u Parizu da sam ja sve vreme u glavi bila sa njom tamo uprkos tome što sam imala nastup na Kopaoniku. Postavljala mi je razna pitanja, šta ako mi se zaglavi štikla na bini, šta ako ne otpevam dobro. Rekla sam joj samo da se smiri i bude opuštena - rekla je folk zvezda.

Kada je karijera Veljka u pitanju, Ceca isiče da joj je prilično stresno da gleda sina u ringu.

- Lakše mi je kada sam pored ringa. Apsolutna sam mu podrška. On je posvećen tome i živi za taj sport. Ponosna sam na njega, osvojio je titulu šampiona Srbije i dobila sam pojas od njega. U aprilu nam stiže još jedna prinova - istakla je ona i otkrila kako zna da se naljuti kada kolege daju loše ocene njenim kandidatima u Zvezdama Granda.

- Kolege ocenjuju tu decu koju ja mentorišem i kada budu malo strožiji ne bude mi pravo. Znam da zasiktim fino. Ja radim sa tom decom, ne mentorišem rođenu ćerku ali njima sam se posvetila. Svima nam je u cilju da iz te dece izvučemo maksimum - rekla je-

Za kraj Ceca je otkrila da će od januara u potpunosti da se posveti novom albumu.

- Ja bih prvo da napravim novi album i da to bude velika promocija istog. Od januara ulazim jače u studio i posvećujem se tome.

Video: Ceco, možeš li izazovnije: Prekratka haljinica, a šlic do samog kuka! Bugari popadali na kolena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    26. decembar 2022 | 11:26

    Nije,jer je mnogo tesko da prodje toliko kilometara kroz...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA