Zavirite u stan Breninog sina vredan 600.000 €: Sa 40. sprata pruža se nestvaran pogled, luksuz na sve strane

Iako Brena nikada zvanično nije potvrdila da je pazarila luksuznu nekretninu, Viktor je sada svojim objavama ta nagađanja i potvrdio

  • 21

Balkanska zvezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović kupili su pre godinu dana ceo sprat u luksuznoj kulu u jednom od najelitnijih naselju na Novom Beogradu za koji su navodno iskeširali čak 600.000 evra, a njihov naslednik Viktor sada je prvi put pokazao delove velelepnog stana.

Iako Brena nikada zvanično nije potvrdila da je pazarila luksuznu nekretninu, Viktor je sada svojim objavama ta nagađanja i potvrdio.

Najmlađi Živoijinović je na svom storiju prvo objavio nestavran pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a poseban akcenat bio je na zalasku sunca i reku "Savu".

On je zatim uslikao i deo luksuzno opremljenog penthausa, deo dnevne sobe koju pored sitnih detalja uglavnom krase urbana umetnička dela.

Da je Živojinović svoju kutak uredio po svojoj meri dovoljno govore detalji, pa tako ulaz u dnevnu sobu krasi ogromna fotografija Tajsona, urađena u urbanom stilu.

Detalje pogledajte u galeriji u nastavku teksta i videu na početku teksta:

Podsetimo, Brena i Boba su pre godinu dana pazarili velelepni penthaus u jednoj od najviših zgrada u Beogradu, za koji su, kako se spekulisalo iskeširali više od pola miliona evra, tačnije 600.000 evra.

Po svemu sudeći balkanska zveda i njen suprug ostali su da žive u kući na Bežanijskoj kosi, a najmlađi sin Viktor preselio se u luksuzni penthaus.

Video: Jahte, skupa pića, žurke do zore: Viktor Živojinović punim plućima uživa na Ibici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Očaran

    17. januar 2023 | 11:53

    A i bo'me se naradio za isti, pa nek' uživa.

  • Sta reci

    17. januar 2023 | 14:04

    Narod nema hleba da jede, siromasni.jos siromasniji, a vi izvestavate o luksuzu Breninog sina!

  • Lili

    17. januar 2023 | 17:02

    A ne da je luksuzan u glavu momak, sve pršti od imanja i znanja....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA