≫ 

Indi opet zabrinula: U razmaku od 10 dana drugi put završila u bolnici, oglasila se iz operacione sale

Iako prošlog puta nije otkrila zbog čega je završila u bolnici i na infuziji, već je samo objavila fotografiju na kojoj izgleda iscrpljeno i bolesno, ni ovog puta nije detaljisala

  • 6
Indira Aradinović Indi Printskrin: Instagram/indy_ara_indira, /indy_aradinovic

Indiri Aradinović Indi je ova godina počela dramatično s obzirom da je već drugi put završila u bolnici, odakle se i sada oglasila na Instagramu.

Posle samo deset dana pevačica je otkrila da je završila u operacionoj sali, te time ko zna koji put zabrinula fanove i pratioce.

Iako prošlog puta nije otkrila zbog čega je završila u bolnici i na infuziji, već je samo objavila fotografiju na kojoj izgleda iscrpljeno i bolesno, ni ovog puta nije detaljisala, ali čini se da je u pitanju povreda prsta na ruci.

- Jedan jako težak dan je iza mene...Sve bolje prođe uz prave ljude i prijatelje -  napisala je Indi prošlog puta, a sada je na krajnjoj objavi uz sliku zavijenog prsta samo poručila:

- Sada je sve ok.

Indi Aradinović Printskrin: Instagram/indy_aradinovic

Podsetimo, Indi se u oktobru prošle godine tajno udala za biznismena iz Danske, pa od tada živi na relaciji Danska - Srbija. Nakon udaje je rekla da se nije mnogo toga promenilo u njenom životu otkako nosi burmu, a izjavila je i da voli svog supruga najviše na svetu te demantovala priče o razvodu koje su kružile nakon što je obrisala njihove zajedničke fotografije s Instagrama.

Pevačica je posle operacije smanjenja želuca drastično smršala, a operacija ju je umalo koštala života i posledice i danas oseća.

Indi Aradinović Printskrin: Instagram/indy_aradinovic

Video: Indi se skinula i zatresla bokovima: Kad je zamešala pozadinom, suknjica je sama spala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    21. januar 2023 | 11:34

    Kad skinem 2 usisna ventila, kaiš sa alternatora i jednu klemu sa akumulatora ni moj auto neće da ide. Dobro da je živa šta je sve povadila.

  • panic

    21. januar 2023 | 11:38

    koliko su povrede teške pre teške intervencije prvo fotkanje i onda slike da se izbace da se vidi koliko lajkova a onda teška intervencija sledi

  • CA

    21. januar 2023 | 14:55

    Šta je ovo ljudi moji? Non stop se oglašavaju neke pevaljke iz bolnica,teretana, egzotičnuh destinacija,polugole,plastificirane, fotošopirane....a niko ama baš niko ne zna ni jednu jedinu pesmu koje ove gospođe pevaljke pevaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA