Tanja Savić u vezi sa biznismenom iz Smedereva: Otkriveni detalji o pevačicinom novom izabraniku

Upoznali su se navodno na rođendanu zajedničke prijateljice, a Tanja je čak i sinove upoznala sa novim dečkom

  • 3
Tanja Savić, Nacionalana klasa Foto: Kobra

Nakon razvoda od supruga Dušana Jovančevića, sa kojim ima dva sina, i raskida veze sa Draškom Stanivukovićem, pevačica Tanja Savić je navodno već tri meseca u vezi sa biznismenom iz Smedereva.

Naime, kako tvrdi izvor blizak pevačici, Tanje je već tri meseca u srećnoj vezi sa biznismenom koji je razveden.

- Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Pre tri meseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo pre godinu dana, ima ćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim. On ima 40 godina, nije balavac, u Tanju se baš zaljubio i želi da sa njom gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do pre tri meseca - priča izvor.

Upoznali su se navodno na rođendanu zajedničke prijateljice, a Tanja je čak i sinove upoznala sa novim dečkom.

- On i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su celu noć proveli u ćaskanju. Razmenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi srećna konačno, jer nakon cele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna. Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kog obožavaju. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira - završava izvor blizak pevačici.

Video: Tanja Savić bez pardona o Ani Nikolić: Žao mi je! Svi znate o čemu pričam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    2. februar 2023 | 15:38

    Kako nije u vezi sa nekim taksistom na primer ili radnikom u mesari. Biće opet tuga na kraju.

  • Ava

    2. februar 2023 | 15:15

    Pa kad ga pre pronađe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA