≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica Dabović iznenadila provokativnom objavom: Izazovna poza, pomenula gole slike i nacionalnu penziju

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Oduvek sam imala potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu...", poručila je ona

  • 0
Milica Dabović Printskrin: TvGrand

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je proslavila 41. rođendan, a tim povodom se oglasila na svom Instagramu i istakla da bi sada sve u svom životu uradila drugačije.

Ona je priznala da su joj godine proletele, te da se mnogo davala u svemu, zatim je spomenula i fotografisanje za "Onlyfans" od kojeg sada zarađuje. Zbog golišvaih slika često je na meti negativnih komentara, što je takođe prokomentarisala u svojoj objavi.

- Razmišljam o godinama koje su proletele. Igrala sam košarku skoro 35 godina i glavni cilj mi je bio dovesti svoj tim do vrha, osvojiti planetu. Zaboravila sam na sebe. I kada bih se opet rodila, sve bih drugačije uradila, samo bih rodila Stefana. Znam da me mnogi osuđuju kada se slikam na način koji se ne uklapa u vrednosti porodica. Ja nikome nisam nanela štetu ni jednom svojom fotografijom, objavom... Mogu samo da je nanesem sebi. Gradim svoj mali svet, borim se svom snagom svoga srca. Borim se ne osuđujući ljude oko sebe, ne ismevajući ih, ne mrzeći - počela je Milica i dodala:

- Oduvek sam imala potrebu da se pravdam, da nisam kriva. Zbog mnogobrojnih kritika, psovki, osuda, često imam užasnu potrebu da opravdam sebe. Da ogolim dušu...

Dabovićeva je spomenula i nacionalnu penziju, ali je poručila da joj nije lako kao što izgleda.

Objava Milice Dabović Printskrin: Instagram/stefanovamama13

Video: Milica Dabović otkrila kakav haos je prošla pre nego što je otvorila Onlyfans: Onda me se čuvaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA