≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač doživeo infarkt pred nastup u Beogradu, pa opljačkan za 20.000 evra: Policijska istraga je u toku

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Policijska istraga je u toku i nisu svi detalji za javnost, ali već se zna koji je automobil bio na mestu događaja, odaju ih neispravna svetla", otkriva Adis

  • 4
Adis Škaljo Printskrin: Instagram/adisskaljo

Bosanski pevač Adis Škaljo otkrio je za medije da je doživeo neprijatnost nakon što je pred nastup zakazan u Beogradu doživeo srčani udar, a zatim i opljačkan za čak 20.000 evra.

Naime, pevač iz Bosne i Hercegovine je pred nastup u Beogradu doživeo srčani udar, a potom mu je u Sarajevu ukradena muzička oprema u velikoj vrednosti.

Adis Škaljo i Bruno Mišanović, klavijaturista "Puls Benda", poručuju da je policija na tragu lopovima.

- Prvo želimo da se zahvalimo kolegama muzičarima, kako u BiH, tako i u regionu, na ogromnoj podršci i pomoći u ovoj situaciji u kojoj smo se našli. Mi smo bend koji poslednjih godina nastupa najviše van naših granica i nakupilo se prijatelja "na sve strane" - započinju Adis i Bruno za klix.ba.

- Muzičari su u današnje vrijeme jako solidarni, svi mi koji radimo ovaj posao znamo da, kad nekome ukradu instrument, oduzeli su mu mogućnost da radi, zaradi sebi za život - dodaju oni za pomenut medij.

- Zdravlje je na prvom mestu, oprema se kupi... Muzičari su takvi, vežu se za svoje instrumente, pa bi i mi bili najsretniji da nađemo svoje - kazali su, uz napomenu da će ponuditi novčanu nagradu zbog sentimentalne vrednosti ukradenih predmeta, dok se Adis oporavio posle infarkta.

- Policijska istraga je u toku i nisu svi detalji za javnost, ali već se zna koji je automobil bio na mestu događaja, odaju ih neispravna svetla - otkriva Adis.

- Izuzimaju se snimci nadzornih kamera, pa su uskoro mogući i snimci lica počinioca, s obzirom na to da su viđeni kako parkiraju automobil jednu ulicu dalje i peške idu do lokacije - pojašnjava pevač.

Objava muzičara o krađi Printskrin: Facebook/amra škaljo

Spomenuti slučaj desio se 17. februara u sarajevskom naselju Dolac Malta, a pevačeva supruga je sutradan na Fejsbuku podelila kako je bendu ukradena prilično vredna oprema, te navela šta je tačno nestalo.

- Želimo da se zahvalimo policiji, medijima i svim dobrim ljudima koji su sa nama u ovome. Mi smo u svojoj karijeri "ispunili želju" - odsvirali pesmu i profesoru i policajcu i pijancu i kriminalcu. Zauzvrat, veliki broj ljudi nam se sad u nevolji stavio na raspolaganje i svima im se ovim putem zahvaljujemo. Tako da smo pozitivni i nadamo se najboljem - zaključuju članovi "Puls Benda".

Video: Saša Popović se pojavio na Grandu prvi put pošto su mu obili kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    27. februar 2023 | 20:55

    Leba ti, gde bre ovaj nastupa u Beogradu i koji su to mozgovi što dolaze na ovakve i slične nastupe ? U pravu je 100% onaj iz Pule. Konačno da se pojavi neko ko hoće da stane na put ovom šundu i kiču.

  • Sexo

    27. februar 2023 | 20:42

    "Bosanski pjevač Adis.....!?" "Sijeldžija" momce sijeldžija, sijelo, sijediljaka, pjesma i sve naizvarat kakav "Pevač!"

  • Fredy

    27. februar 2023 | 23:52

    Tako je to na divljem zapadu, jos dugo cete pamtit YUGU i onu slobodu druzenje kulturu i zivot od svog rada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA