Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što ju je Petar Grašo ostavio zbog Hane, Danijela Martinović uplovila u vezu sa moćnim muškarcem

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi", otkrila je Danijela

  • 2
Danijela Martinović Printskrin: Youtube/Hrvatska radiotelevizija

Hrvatska pevačica Danijela Martinović u centru natpisa od kako ju je ostavio Petar Grašo koji se nedavno oženio Hanom Huljić sa kojom je dobio ćerku, a popularna Splićanka sada je našla novog dečka.

Splitska pevačica već neko vreme je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Kako kaže Danijela, Plavića je upoznala kada je njena advokatica pre otprilike godinu dana podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo rešila, a pevačica i inspektor nastavili kontak iz kojeg se na kraju "rodila" ljubav.

- Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je Danijela za Gloriju.

- Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena - istakla je pevačica.

Video: Petar Grašo za Telegraf objašnjavao termin cajka, pa progovorio o očinstvu i tastu Tončiju Huljiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    2. mart 2023 | 12:55

    Neka je srecan pocetak nečega novog, neka traje dok vas to pokrece i to je sreca. Biti s nekim ko svakodnevno ne pokrene srecu, je gubljenje dragocjenog vremena.😍😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA