≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Taki otkrio da Maja ima bogatog udvarača iz Rusije: "Samo čeka da dođe po nju, kupio je i verenički prsten"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- On čeka zeleno svetlo od Takija da bi mogao da dođe - nadovezala se Jelena

  • 5
Maja i Taki Marinković Foto: Instagram/takitadza

Otac rijaliti zvezde Maje Marinković, Radomir Marinković Taki i Jelena Golubović otkrili su da zadrugarka ima bogatog udvarača iz Rusije.

Naime, oni su otkrili da on samo čeka da dođe po nju.

- Maju Zvezdan ne radi. Ona je svesna da posle Janjuša i takvih njoj ne treba taj tip muškarca. Ja sam njoj rekla imaš ime, stan, samo odvoji novac za fakultet ili višu kriminalističku jer ona za to ima nos. Obećala mi je da će završiti fakultet. Ti kao Filip Car sa 8 godina osnovne škole i robijanjem, imaš ih na svakom ćošku. Jedan Rus mi se javio želi da ženi Maju čak se spremio i slikao mi verenički prsten - rekla je Golubovićeva.

- Poslao je jedan veliki buket cveća koji Maji moramo da pošaljemo za 8. mart. Poslao je poklone za Maju - nadovezao se Taki.

- Pošto su oni patrijahalno vaspitani, on čeka zeleno svetlo od Takija da bi mogao da dođe. Spreman je da dođe odmah kada ona izađe. Video je Maju preko ekrana i onda sam mu ja objasnila da je ona bistra i planira fakultet. Tamo su stvarno najbolje škole - navela je Golubovićeva na Kurir televiziji.

Video: Poljubili se Zvezdan i Maja? Kada Anđela bude videla ovo nastaće haos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ks

    3. mart 2023 | 23:33

    A moj predak je Julije Cezar... Bogati Rusi ovo lako plate po 5-6 takvih za vece, i menja stalno drugu, bas ce da zeni nesto sto je njih par jahalo javno.

  • Ha ha

    3. mart 2023 | 23:23

    Sto babi milo to i snila🤣

  • DD

    3. mart 2023 | 23:42

    U zdravlje haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA