≫ 

Rambo se oglasio nakon optužbe da je uznemiravao Lejlu: "Priznajem, neplanirano sam je pljesnuo po zadnjici"

 ≫ 

"Zbog činjenice da je generalni sponzor emisije firma koja ima kladionice, a znamo da je to trenutno najveći problem i najbrži put ka siromaštvu protiv kog se ovaj serijal kao bori", poručio je muzičar

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zene tebi kazu, rambo ti si car, jer cak ni sns, se s tobom ne zeza.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goran Luka

    17. mart 2023 | 21:09

    Samozvani, Rambo Amadeuse! Lepota konceptualne umetnosti je upravo u njenoj slobodi, da umetnik izabere izvodjača, reditelja, predmet , način, medijum i sve ostalo, da bi preneo svoju ideju, poruku i u konačnom samo delo. I zato te ovom prilikom moram pohvaliti, za izvedbu; "pipnuo ili pljesnuo po dupetu ili pak štipnuo", ili sve zajedno u produženom trajanju. Ali moram te kuditi, zbog naivnog očekivanja, da će tvoj performans razumeti publika kojoj si ga upriličio. Za ponovnu prezentaciju izaberi pronicljiviju publiku, a što se tiče organizacije, čiji si suspendovani ambasador, razmisli dobro razumeju li se u umetnost ili im je posao i dobar glas na prvom mestu. Ipak si ti i Rambo ali i Amadeus!

  • Krotka

    14. mart 2023 | 22:43

    Brt, volim Rabovu muziku al ovo ,, opravdanje" za lupanje po guzi je stavrnooo bedno... Zapravo, radi se o tome da opravdanja nema i ne može ga biti. Ok. Mozda ona i jeste sve to što je napsao al opet ne daje ti to za pravo da je pipkas stipkas i manijacis.... Baš me je razočarao njegov komentar na celu situaciju i baš su mu otrcani i jadni izgovori. I sad zato sto nije slagao i kao bio je iskren, treba svi da se bacamo u nesvest i da mu kličemo ime... Strašno!! Od mene ima osudu i prezir za varvarski postupak. Zbog ovakvih komentara jadne žene ćute jer se plaše da javnog linča. Jbt gde ja živim....

  • Zene tebi kazu, rambo ti si car, jer cak ni sns, se s tobom ne zeza.

    14. mart 2023 | 19:29

    Jer ja sam balkan boj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA