≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maja Nikolić za Telegraf.rs nakon što je prijavila bivšeg dečka: Istraga je u toku, bila sam u policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nikada nisam bila u Hitnoj pomoći, a u policiji sam bila zbog svojih stvari i to je moj privatni život", rekal je pevačica

  • 0
Maja Nikolić

Foto: Nikola Tomić

Nakon što je u nedelju prijavila bivšeg dečka u policijskoj stanici Rakovica zbog pretnji pištoljem i uznemiravanja, pevačicu Maju Nikolić kontaktirala je naša redakcija, ali nas je svojom izjavom potpuno zbunila.

Naime, na pitanje novinarke da li je istina da je bivšeg dečka A.A. (1979) prijavila zbog pretnji i uznemiravanja, Maja je počela da zamuckuje i brani se.

- Da, ali nemam komentar na tu priču. Ne mogu da pričam o tome. Demantujem, zato što ne mogu da Vam dam izjavu jer novine uvek pišu poluinformacije - rekla je Maja za Telegraf.rs.

Maja je zatim nastavila svoju "priču" i tvrdila da demantuje navode da je prijavila bivšeg, uz tvrdnju da su "sve to poluifnormacije".

- Nikada nisam bila u Hitnoj pomoći, a u policiji sam bila zbog svojih stvari i to je moj privatni život. Ne mogu da dajem komentar na takve izjave zato što uvek imate poluinformacije. Uopšte ne znam ko vam je to javio. Ne, policija ne može da laže. Bila sam u nedelju u policiji, ali iz sasvim drugogo razloga.

Na kraju je, verovatno zbunjena, ipak priznala da je prijavila bivšeg i da ne može da pričao o slučaju jer je u toku istraga.

- Istraga je u toku i nemam prava da pričam o tome - završila je besna Maja.

Video: Era Ojdanić otkrio da je zaljubljen: Maja Nikolić me upoznaje sa zgodnim drugaricama, ali sam veran

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA