≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slike sa venčanja srpske glumice iz filmova za odrasle i "kralja Celja": Oko vrata i ruku "kilogram" zlata

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da se nije štedelo govori u prilog da je ove nedelje stiglo 1200 Lala iz Holandije, a pored kuvar iz Slovenije na jahti su bili i kuvari iz Indonezije ali i Srbije

  • 10

Srpska porno glumica, starleta i rijaliti zvezda Nevena Hot udala se juče za slovenačkog milionera, poznatijeg kao "kralja Celja", a sada su se i pojavile slike sa jahte gde je priređena ceremonija.

Nevena je za životnog saputnika izabrala četrdesetogodišnjeg, kralja Celja, kako ga zovu, jer preko 20 godina uspešno trguje zlatom.

Glamurozna proslava upriličena je na njegovoj jahti koja je plovila jezerom Bled.

Da se nije štedelo govori u prilog da je ove nedelje stiglo 1200 Lala iz Holandije, a pored kuvar iz Slovenije na jahti su bili i kuvari iz Indonezije ali i Srbije.

Detalj koji je posebno skrenuo pažnju jeste i nakit koji je mladožena poklonio srpskoj glumici iz filma za odraslih i starleti, a kako se može videti na njoj je minimum kilogram zlata.

U pravom stilu, Nevena je odabrala belu elegantnu haljinu iz najnovije kolekcije Vere Wang, dok su burme vredne 30.000 dolara izrađene u Celju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA