Vreme čitanja: oko 2 min.

Vladimir Tomović žestoko udario na zadrugara: "Pričala je da je gradski mangup, on ima vijugu više od vrpaca"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kad god čujem onu staru otrcanu "Znaš li ti ko je meni taj i taj", pomislim na "Zadrugu 4" i Ivanu Šašić, koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj BG faci i mangupu", započeo je on

  • 1
Vladimir Tomović Printskrin Telegraf

Aktuelani rijaliti učesnik i bivši muž Ivane Šašić, Bojan Simić, prošle nedelje bio je vođa u "Zadruzi", a tada je šokirao javnost kada nije umeo da pročita pismo.

Komentari na račun toga su se nizali, a ni bivši zadrugar Vladimir Tomović nije ostao imun na to, pa je na svom Instagra profilu žestoko opleo po njemu.

- Kad god čujem onu staru otrcanu "Znaš li ti ko je meni taj i taj", pomislim na "Zadrugu 4" i Ivanu Šašić, koja je pričala o svom mužu kao o ozbiljnoj BG faci i mangupu. Onda taj isti uđe u rijaliti i pokaže da ima jednu, ali samo jednu možda vijugu više od vrapca i da ne zna da čita. Kad god vam kažu da su žene toga i toga ili da im je rođak taj i taj, znajte da ste nabasali na govedo epskih razmera koje se hvali k**cem na biciklu - poručio je Tomović.

Vladimir Tomović Printskrin: Instagram/vladadelije

Podsetimo, Ivana Šašić se pre dva dana oglasila i komentarisala Bojanovo čitanje pisama.

- Nisam ga ja rodila ,ni vaspitavala,ni školovala.Za to bi trebalo njegovu mamu da zovete, posto se za sve obraca mami i pita nju. Mi smo se kratko poznavali i venčali, još brže razveli, a iskreno sam ga ja i bolje upoznala gledajući Zadrugu. Ne tretiram sebe savršenom ženom i, iskreno, sramota me s kim sam bila 2 godine u braku, gledajući kako laže o sebi, meni, drugima, o ljudima koje ne poznaje, a upliće u njegove priče. O uplitanju mojih drugova, prijatelja kao njegovih. Mojih Kumova, kao njegovih, a veze sa njim nemaju. Svi smo mi imali nekog Bokija u životu, da li u ženskom ili muškom rodu i ne može niko reći da nije imamo neku grešku u izboru partnera. Samo što sam ja imala psihopatu, pijavicu, parazita koga nisam mogla da se rešim, zbog pretnji - istakla je Šašićeva za Republiku.

(Telegraf.rs)

Video: Kopaću kanale, ali ne idem u Zadrugu! Evo šta imam da kažem o Ivani, Staniji i Ša: Vladimir Tomović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raca

    10. april 2023 | 16:29

    Tebe treba da bude sramota za koga si se ti udala, ali verovatno si bila pod dejstvom alkohola kada si se udala za ovog čoveka, ili si verovatno na njegovom nivou mozga!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA