Vreme čitanja: oko 1 min.

Karleuša za hotel u Dubaiju pukla više od milion: Opustošila je i šoping centar, pazarila nesvakidašnje stvari

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se juče i pohvalila dobrim šopingom koji je obavila te pokazala nekoliko luskuznih unikatnih komada koje je pazarila

  • 7

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je za uskršnje praznike u Dubai, gde je smeštena u jednom od najluksuznijih hotela, a kako se spekuliše za samo sedam dana odmora potrošila je više od milion.

Ona se na Instagramu pohvalila svojim pratiocima neverovatnim dočekom, dostojan nje, pa pokazala "suvi" luksuz koji je okružuje.

Karleuša je odsela u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica, gde ju je, odmah po dolasku, u sobi sačekalo i tradicionalno vaskršnje posluženje sa njene dve fotografije kao dekoracijom.

Naime, kako se može naći na sajtu za sedam noćenja u ovom rizortu u Dubaiju, ona je morala da iskešira najmanje milion dinara, jer samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara.

Hotel u svom sklopu on ima privatne plaže, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana.

Ona se juče i pohvalila dobrim šopingom koji je obavila te pokazala nekoliko luskuznih unikatnih komada koje je pazarila.

Luksuz u kojem Jelena trenutno uživa pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZH

    13. april 2023 | 15:40

    Samo se sirotinja hvali, bogati ćute i uživaju.

  • Nemanja

    13. april 2023 | 15:08

    Znaci sezona pecanja je pocela..

  • Misa

    13. april 2023 | 16:55

    Na zalost,ovakvi polu-likovi zamajavaju narod od pravih problema.Ima li to dana radnog staza?Ima li platu kao normalan svey?Ovi jzdnici,koji se pale na nju,ne znaju kako je izgledala u skoli na NBGD.Zalosno,ali istinito,gde zivimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA